(P) 5 sfaturi WOW pentru corpul tău înainte de vară!

Vara bate la ușă, ieșim din ce în ce mai mult, întâlnim oameni și ne întoarcem treptat la un stil de viață normal. A trecut mai mult de un an în care a te menține în formă părea să nu fie cel mai important lucru.

(P) 5 sfaturi WOW pentru corpul tău înainte de vară!

În biroul de acasă, cu niște colanți și un tricou, fără prea multă mișcare, corpul se relaxează și ne pierdem ușor forma. Dar astăzi nu mai este cazul. Vremea bună este aici, ne este dor să fim afară, printre oameni, cu prieteni, colegi și în căutare de noi aventuri și emoții pozitive. Este destul de normal să încercăm să arătăm bine, să vrem să fim în pas cu machiajul modern de sezon, cu haine în culori vii și să reducem kilogramele acumulate și excesul de grăsime. 

Da, a fi în formă nu numai că aduce mai multă încredere, dar crește imunitatea și rezistența organismului la influențele din exterior, infecții, viruși, iar în zilele noastre acest lucru este extrem de important pentru toată lumea.

Aici vă vom împărtăși câteva sfaturi pentru o transformare rapidă, durabilă și ușoară pentru toți cei care vor să zâmbească din nou printre prieteni și colegi și își doresc o siluetă armonioasă, care se emane încredere de sine.

   1. Mișcare

Desigur, vom începe cu acest lucru, dar pentru a nu ne teme, dacă aveți un imbold mai scăzut de a practica sport, putem adăuga tot mai multe forme alternative actuale de mișcare corporală – yoga, dans sau chiar doar plimbări în parc și prin natură este o modalitate excelentă de a vă tonifia corpul și de a vă simți mai bine!

Puteți utiliza o aplicație mobilă sau o brățară fit pentru a urmări kilometrii sau pașii și pentru a încerca să aveți o activitate similară zilnic.

Fetelor, să vă fie clar că sexul este, deasemenea, un mod destul de eficient de a face mișcare și de a vă menține în formă. Nu-l anulați din activitățile dvs.

    2. Mai multe lichide

Știm cu toții și multe femei folosesc deja o aplicație de reamintire pentru a bea mai multe lichide în timpul zilei, precum și sticle pe care le transportă peste tot cu ele. Dar astăzi, mai mult ca oricând, ceaiurile și băuturile devin o sursă de ingrediente suplimentare necesare organismului și ajută la modelarea siluetei. Una dintre propunerile cu acțiune dovedită este SlimFit și Detox Tea de la WOW TEA.

Accelerează metabolismul, are un puternic efect de slăbire, ajută la arderea grăsimilor , reduce pofta de mâncare în mod natural și elimină balonarea. Ceaiul de la WOW TEA poate înlocui majoritatea lichidelor pentru ziua respectivă și poate conferi un plus de tonus.

    3. Alimentație ușoară

Odată cu apariția lunilor mai calde, avem la dispoziție o gamă largă de fructe și legume proaspete. Afine și zmeură, mere și pepene verde – sunt perfecte! Este de dorit ca dieta noastră să treacă la ingrediente crude, cantități mai mici și cu un aport redus de produse de patiserie, ciocolată și deserturi. La alimente adăugăm alcool, pe care de multe ori nu îl luăm în considerare, dar este o sursă destul de stabilă de calorii, mai ales dacă nu suntem atenți. Pariați pe mâncare mai ușoară.

Ceaiul într-un program de slăbire, combinat cu mai multe lichide, poate da un rezultat foarte bun și relativ rapid cu Summer SlimFit Tea și Summer Detox Tea.  

  4. Destul somn

Experții sunt unanimi – iar cea mai bună dietă nu poate avea succes dacă organismul nu se odihnește și nu doarme suficient. O formă bună necesită cel puțin 8 ore de somn pe zi, de preferință să te culci cel târziu la ora 23:00. Este indicat să dormi într-o cameră întunecată și liniștită, într-un pat confortabil și o ventilație bună. Nu există „compensare' atunci când dormi, deci este bine să te culci la aceeași ora în fiecare seară și să te trezești la aceeași oră în fiecare zi.

    5. Mai puțin stres și mai mult timp pentru tine

Dacă asigurați suficientă mișcare, lichide, gustări și suficient somn, este aproape sigur că veți găsi suficient timp pentru dvs. Organizați-vă timpul, de exemplu, cu o aplicație mobilă.

De asemenea, puteți cumpăra mai mult online, ceea ce economisește timp, de exemplu ceaiul Detox și ceaiul SlimFit pot fi cumpărate și online de pe wowtea.eu . Produsele disponibile pe site pot fi comandate folosind codul promoțional wowsummer10. Astfel veți avea mai mult timp pentru sport și plimbări.

Ce obțineți dacă urmați aceste 5 sfaturi ușoare? Aplicați-le timp de cel puțin 3-4 săptămâni și veți obține cel puțin un corp tonifiat cu care să vă afișați cu încredere și să-i uimiți pe ceilalți. Dar, deasemenea veți obține mai mult timp pentru familie, copii și partener, mai multe zâmbete și liniște și nu în ultimul rând – o vară plăcută!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet