Cele mai ciudate moduri în care oamenii încearcă să slăbească

Aproape orice persoană a încercat cel puțin o dată să țină o dietă, însă există și oameni care au dus dorința de a slăbi la un nou nivel, apelând la cele mai ciudate moduri de slăbit.

Cele mai ciudate moduri în care oamenii încearcă să slăbească

Toată lumea vrea să slăbească cât mai repede, să obțină un corp perfect, tonifiat, fără efort. Ei bine, acest lucru este aproape imposibil, însă există persoane care au încercat cele mai ciudate moduri de slăbit, introducând în alimentație chiar și produse de-a dreptul bizare.

Îți prezentăm o selecție de 6 moduri ciudate de slăbit, pe care nu ar trebui să le încerci și tu:

Dieta prin respirație


Un fost actor din Japonia, Ryosuke Miki, a inventat o dietă care include foarte multă respirație. Aparent, acesta a slăbit considerabil după ce a făcut aceste exerciții de respirație pentru problemele sale cu spatele, așa ca a decis să lanseze o dietă și pentru alte persoane. Vei găsi pe internet numeroase opinii despre această tehnică, existând o mulțime de oameni curioși care au și încercat-o.

Dieta cu săpun

Nu este vorba neapărat despre o dietă, ci mai degrabă despre introducerea în alimentație a săpunului cu alge. Deși este un produs care îți hidratează pielea, aparent poate fi perfect și în dietă. Numeroase persoane susțin că acest săpun îi ajută la combaterea depunerii grăsimii, acesta fiind, probabil, unul dintre cele mai bizare lucruri pe care le vei auzi.

Dieta cu alimentație pentru bebeluși

Dacă ai deja un copil sau ai prietene cu bebeluși sigur ți s-a întâmplat să guști din mâncarea acestora. Ei bine, probabil ți-ai dat seama că nu este cea mai delicioasă, însă conține vitamine și numeroși nutrienți. Tocmai din această cauză, mulți oameni susțin că mâncarea pentru bebeluși este ideală pentru o dietă. Este bine de știut că aceste preparate nu conțin o cantitate suficientă de nutrienți pentru un adult.

Mai multe ore de somn

Nu este un secret că organismul nostru are nevoie de odihnă pentru a funcționa cât mai bine. Lipsa somnului are un efect important asupra corpului nostru, orele pierdute fiind vizibile atât prin cearcăne, cât și în interiorul organismului, creșterea în greutate fiind un efect des întâlnit. Astfel, mulți oameni sunt de părere că dormind cât mai mult vei reuși să pierzi în greutate.

Împachetările în folie de plastic

Împachetările în folie de plastic pot părea o idee bizară, însă multe persoane consideră că pot fi o modalitate bună de slăbit. Având această folie transpiri mai ușor și se reduce cantitatea de apă din organism, fiind o modalitate de a pierde rapid din greutate.

Hipnoză

Hipnoza este o practică mai puțin obișnuită prin care se poate schimba comportamentul unei persoane. Cei mai mulți oameni apelează la acest lucru pentru a adopta un stil de viață mai sănătos, fără să simtă cu adevărat că fac un efort. Acest lucru ar putea funcționa, în prezent tehnica fiind folosită pentru renunțarea la alcool sau fumat.

Citește și:
Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit?

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet