Top 8 ținute de podium pe care le poți intrepreta și tu

Inspiră-te de la cei mai cool designeri ai momentului și reinterpretează în propriul stil tendințele de podium.

De cele mai multe ori e aproape imposibil să te ghidezi sau să interpretezi o ținută de podium chiar dacă îți dorești asta foarte mult. Dar iată că noi am găsit pentru tine acele elemente stylish și ușor de purtat, inspirate din ținutele celor mai în vogă designeri.

1. Balenciaga


Umerii supradimensionați pe care i-a adus în atenția noastră Demna Gavasalia (Balenciaga) pot fi reinterpretați destul de ușor dacă porți un blazer cu trei numere mai mare și îi adaugi mai multe perechi de umeri din burete. Atenție însă să nu îl combini cu ceva la fel de voluminous în partea de jos.

2. Christian Dior

O eșarfă purtată pe cap este aparent o idée simplă dar iată ca a trebuit să aducă pe podium Maria Grazia Chiuri (Dior) ca să avem curajul să o purtăm. Asorteaz-o cu un look minimalist și efectul va fi maxim.

3. Dolce&Gabbana

Un pulover XXL, tricotat, și o fustă semitransparentă, piese pe care le ai mai mult ca sigur în dulapul tău, vor compune o ținută sexy dar și comodă și cosy în același timp.

4. Alberta Ferretti

O ținută gri din cap până în picioare din texturi groase de iarnă pare banală la prima vedere dar depinde de cum o stilizezi. Poți introduce puloverul în pantalonii din stofă și look-ul tău va fi super modern.

5. Max Mara

Cine s-ar fi gândit că o curea dintr-o bucată de sfoară poate schimba complet alura unei ținute? Ei bine, încearcă și tu acest truc peste o rochie tricotată sau peste o rochie-cămașă.

6. Miu Miu

Poartă un pulover în jurul gâtului, precum un guler și adaugă-i accesorii sparkly pentru un plus de glamour.

7. Saint Laurent

Croiește-ți o fundă imensă din mătase pe care să o porți cu un look total masculin. Vei fi elegantă & stylish!

8. Junya Watanabe

O pereche de ciorapi animal print va scoate orice ținută complet neagră din anonimat indiferent dacă aceasta este punk sau lady.

Citește și:

Operațiunea Dulapul cu AMI

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion