PETA cumpara actiuni la Louis Vuitton

Organizatia PETA a cumparat, recent, actiuni in cadrul brandului Louis Vuitton.

PETA cumpara actiuni la Louis Vuitton

Conform BBC, organizatia PETA, care lupta pentru drepturile animalelor, a cumparat recent actiuni in cadrul companiei Louis Vuitton Moet Hennessey, din care face parte, bineinteles si brandul de haine si accesorii Louis Vuitton.

Organizatia PETA are ca scop, prin cumpararea acestor actiuni, a caror valoare nu este cunoscuta, sa oblige compania sa renunte la comercializarea de piese vestimentare si accesorii fabricate din pielea si blana animalelor exotice.

O tehnica folosita des de organizatii pentru a pune presiune pe cei aflati la conducerea brandurilor, cumpararea acestor actiuni le va permite membrilor PETA sa fie prezenti la intalnirile actionarilor si sa participe activ la luarea deciziilor in cadrul companiei.

PETA a decis sa cumpere actiuni in cadrul companiei LVMH, dupa ce a intreprins o ancheta sub acoperire pentru a descoperi cum este recoltata pielea de crocodil folosita la confectionarea unor accesorii.

Classical and bold, between tradition and adventure. #LVSERIES6 by @NicolasGhesquiere, photographed in Paris by Bruce Weber.

A photo posted by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

Citeste si:
Vedete la prezentarea colectiei Louis Vuitton primavara vara 2017

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion