Ion Minulescu s-a înșelat – primăvara asta nu e chiar inutilă – 10 chestii uber-sexy de sezon

“Primăvară, primăvară, inutila mea fecioară, nu cumva te-ai sinucis?”, se întreba, la un moment dat, Ion Minulescu în poezia Primăvară inutilă.

Dacă aruncăm un ochi peste colecțiile de sezon, vom striga și noi „Evrika!”

A.P.C., unul dintre brandurile pariziene cu o tradiție deja incontestabilă, aruncă la scenă deschisă cei mai cool jeanși ai primăverii, din același denim japonez netratat, deja o semnătură proprie. Știu, arată largi, arată mari, dar nu sunt. Sunt cool!

Oh, la Dries Van Noten veți descoperi cele mai sexy bijuterii într-o nuanță tulburătoare de albastru Klein; pun pariu că o să vă vină cheful de flirt și dans numai privindu-le!

Pe lista de shopping a oricărei fashioniste respectabile se vor afla și pantofii Tabi transparenți, de purtat, în mod ideal, cu șosete imprimate cu maci sau flori de câmp.

Dacă tot vorbim despre imprimeuri, nu ocoliți imprimeurile difuze, romantice, de la Proenza Schouler – niște mici opere de artă la purtător!

Ochelarii suprarealiști de la Schiaparelli au făcut deja ocolul pământului – sunt curios când vor ateriza și la București pe ochii unei fashioniste curajoase!

Miu Miu excelează și la capitolul styling, și la capitolul piese retro interpretate într-o cheie modernă; în plus, cromatica mi se pare impecabilă – ce poate fi mai sexy decât un mix de galben, roșu și portocaliu în aceeași schemă?

Monse are o rețetă discretă, dar foarte, foarte sexy – salopeta cu buline albe, o chestiune romantică, purtabilă și foarte versatilă.

„Lets twist again!” pare a cânta ansamblul din mărgele de la Bottega Veneta, o piesă cu adevărat spectaculoasă ce impune un garden party pe măsură!

Desigur, la Prada vom găsi tipare & imprimeuri care vor deveni iconice, în dulcele stil al casei; mantoul alb cu flori roșii este ucigător de frumos!

Blazerele fluo cu umeri structurați de la Balmain acoeră mai multe nevoi stilistice – sunt scumpe, sunt sexy, sunt cool – adică un trio imbatabil la care reacționează multe cetățene!

La shopping, fetelor!

Citește și:
Dress code black tie: Ghidul complet al ținutelor black tie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion