Importanța marinierei în garderoba unei fashioniste

Mariniera a devenit o clasică, așadar, oricare dintre noi ar trebui să o integreze în ținutele sale. Iată câteva idei pentru cum să porți această piesă clasică dar extrem de stylish.

Mariniera, așa cum o numesc oamenii din modă este acea bluză clasică cu dungi, din bumbac, pe care o poartă franțuzoaicele la Deauville! Așadar, dacă îți place să emani un aer french, este musai să investești într-o marinieră. Un lucru este important, aceasta nu trebuie să fie strâmtă, deci te sfătuiesc să o cumperi cu un număr mai mare decât ți-ai lua un tricou normal.

Eu personal am deja trei mariniere pe care le-am purtat inclusiv la cocktailuri, stilizate cu fuste sau pantaloni din mătase și coliere statement. Dar iată cam ce styling-uri îți propun de această dată:

  1. Cu pantaloni albi

Mariniera își găsește locul perfect lângă o pereche de pantaloni albi, fie ei din denim, mătase ori bumbac. În funcție de direcția în care vrei să îți duci ținuta, poți alege o pereche de pantofi uber cool cu toc, precum cei semnați Saint Laurent, alb cu negru, ori o pereche de flats.

  1. Cropped top

Un termen destul de nou introdus în modă, topul scurt este creat de către designeri, evident și în varianta cu dungi. Ei bine, este inspirat tot de la clasica marinieră dar, atenție, styling-ul va fi diferit. În opinia mea, cropped topul cu dungi ar trebui purtat cu o pereche de pantaloni foarte largi sau o fustă voluminoasă, astfel încât să contracareze latura atât de sexy a acestei piese.

  1. Mariniera din tricot

Alege un model oversized pe care să îl porți cu fuste din mătase pe biais sau cu o pereche de pantaloni pană. Nu îți mai trebuie decât o bijuterie statement și ținuta ta va avea acel „je ne sais quoi' tipic franțuzoaicelor pe care o vei putea purta în orice context.

  1. Cu denim

Chiar dacă vorbim despre o pereche de pantaloni sau o cămașă, denimul este una dintre texturile cele mai potrivite pentru marinierele franțuzești. Așadar, doamnelor, luați mereu denimul în calcul și nu îi subestimați efectul spectaculos pe care îl va avea atunci când îl asortați cu o marinieră!

Citește și:
Power blazer, trend-ul fashion al momentului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion