Bijuteriile care reprezintă cele mai frumoase declarații de dragoste

Am strâns pentru tine cea mai frumoasă selecție de bijuterii, accesorii care pot deveni cele mai frumoase declarații de dragoste.

Bijuteriile sunt în general una dintre cele mai bune metode prin care cineva te poate răsfăța. Însă și aici există acea categorie de bijuterii care, datorită design-ului sau a mesajului, pot deveni cât se poate de personale.

Și cum perioada sărbătorilor este practic dupa colț, am selectat pentru tine cele mai frumoase opțiuni din acest punct de vedere!

Fie că preferi un pandantiv din aur cu diamante în formă de cruce de la Teilor, ți-ai dori ca iubitul să îți aducă luna de pe cer sub forma colierului de la Chopard, să îți declare dragostea lui cu inelul Infinity de la Malvensky sau sub forma unor cercei care să poarte inițialele voastre, după cum vezi, opțiunile nu sunt puține, sfatul meu fiind să îi pasezi subtil acest articol pentru inspirație.

Sau nu mai sta pe gânduri și fă-ți singură un cadou care să se transforme în semnătura ta! Variantele mele preferate? Colierul cu pandantivul zodiac de la Bon Bijou sau inelul cu diamante negre de la Pomellato!

Citește și:
Top 10 rochii spectaculoase pentru seara de Crăciun

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion