Top 10 rochii spectaculoase pentru seara de Crăciun

Inspiră-te din alegerile editorilor ELLE și achiziționează-ți rochia potrivită pentru seara de Crăciun.

Întotdeauna primesc întrebări legate de dress code-ul serii de Crăciun. Este adevărat că nu este unul simplu. Nu ar trebui să purtăm ținute prea glam, dar nici prea casual. Și atunci care este granița dintre glam și casual?

Mereu spun că în ziua de azi nu mai există reguli stricte în ceea privește moda. Ne îmbrăcăm așa cum simțim, dar cel mai important este să îți asumi ce porți și să te simți confortabil în ținutele pe care le alegi. Sfatul meu este ca de Crăciun să purtați rochii! Am ales câteva rochii care nu au nevoie de un styling prea elaborat tocmai ca să vă simțiți confortabil, dar și stylish în același timp.

Tips&tricks:

Paiete

Dacă alegi o rochie din paiete este musai să renunți la orice bijuterii. Asta pentru că vorbim despre seara de Crăciun care este festivă, dar se petrece într-o atmosferă „caldă”, de familie. Poartă o pereche de ciorapi gri sau negri mați și balerini ascuțiți. Coafura poate fi una minimalistă iar machiajul cât mai discret. Pe scurt rochia din paiete este „vedeta”.

Roșu

Multe dintre voi vor spune că o rochie roșie este previzibilă. Dar asta nu depinde decât de tine și de cum o stilizezi. O simplă rochie roșie care îți vine impecabil pe corp poate fi asortată cu o maletă sau o bluză din tul pe dedesubt și brusc capătă un aer fresh. O altă variantă este să alegi o rochie roșie cu un design total atipic.

Culori

Sigur că o rochie neagră este mereu o variantă câștigătoare pentru o astfel de ocazie, dar dacă totuși îți dorești una într-o culoare mai specială atunci îți sugerăm verdele sau rozul pal. Dacă te decizi asupra unei rochii colorate ar fi indicat ca aceasta să fie scurtă sau midi, nu lungă. Evită ciorapii de culoarea pielii în favoarea celor negri cu buline minuscule sau a unora în aceeași nunață cu rochia.

Citește și:
6 trucuri de styling pentru femei scunde

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion