TOP 15 Cele mai bune mascara de încercat în acest sezon

Pasiunea noastră pentru gene lungi, curbate și cu volum se traduce în această vară prin noi ispite cosmetice, pe care merită cu siguranță să le încerci.

Am făcut o selecție cu 15 mascara pe care chiar merită să le încerci în acest sezon și îți spunem punctual și de ce. Îți garantăm că rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător și privirea ta va fi cu adevărat cuceritoare.

Mascara pentru volum Lash Brag Volumizing Mascara, Anastasia Beverly Hills, 132 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Această mascara oferă instant un volum impresionant datorită periei sale speciale în formă de clepsidră, care separă genele și le îmbracă într-o textură bogată în pigmenți.

Mascara Twist Extreme Fiber, Bourjois, 65 lei

Această mascara beneficiază de o formulă nouă, îmbogățită cu micro-fibre, și este prevăzută cu o perie inovatoare, cu formă ovală ce alungește vizibil genele și conferă volum încă de la primul strat aplicat.

Mascara LE VOLUME Stretch DE CHANEL, Chanel, 187 lei

Peria sa 3D conferă maximum de flexibiltate, ajutând la aplicarea mascarei chiar și pe cele mai mici gene. Formula sa cu extract de jojoba conferă un volum irezistibil genelor și le alungește pentru un efect impresionant.

Mascara pentru volum Diorshow Mascara Pump’N’Volume, DIOR, 182 lei

Prima mascara prin presare Dior oferă genelor volum XXL instantaneu, oferă definire fir cu fir și etalează linia genelor, care par multiplicate. Formula este îmbogățită cu vitamina B5, cunoscută pentru proprietățile sale de fortificare, și extractul protector de bumbac care întărește genele la fiecare aplicare.

Mascara pentru volum 24H Super Power, Douglas Make-up, 85 lei

Formula sa inovatoare combină culoarea intensă cu proprietăți ce îi conferă rezistență pe tot parcursul zilei. Rezistă chiar și celor mai intense activități, datorită formulei sale rezistente la transfer.

Mascara pentru alungire Sumptuous Rebel Length And Lift Mascara, Estée Lauder, 178 lei

Sistemul unic al produsului permite folosirea cantității exacte de mascara pentru rezultate imediate, iar genele capătă un volum mai mare, instant.

Mascara pentru volum și curbare Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara, Fenty Beauty, 115 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Proiectată pentru a oferi efectul de gene perfecte ale Rihannei, formula completă Full Frontal oferă volum, ridică genele, alungește și curbează, acoperind fiecare geană, oricât de mică, pentru a evidenția privirea.

Mascara pentru volum Legit Lashes Mascara, Huda Beauty, 130 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Acest produs are două perii și formule personalizate concepute pentru a-ți defini perfect genele. O parte pentru volum (care dispune de fibre volumetrice lejere pentru un volum incredibil) și o parte pentru curbare și alungire (cu o formulă ce conține ceară și fibre aderente pentru un efect imediat de alungire).

Mascara pentru volum The Volume Mascara, Kevyn Aucoin, 119 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

Formula sa este infuzată cu fibre ce alungesc, separă și conferă un volum incredibil genelor. Mai mult, uleiul de jojoba asigură genelor strălucire de la rădăcini până la vârf.

Mascara False Lash Bambi Eye, L’Oréal Paris, 57 lei

Mascara cu efect de gene false L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye are o perie inovatoare, cu fire scurte și lungi, pentru gene perfect întoarse, cu volum și lungime maxime.

Mascara pentru volum Hypnôse Mascara, Lancôme, 161 lei

Formula SoftSculpt îmbogățită cu provitamina B5 protejează și întărește genele, datorită combinației de ceară de carnauba, ulei de jojoba și serum de acacia.

Mascara Lash Revival, Max Factor, 55,99 lei

Gene mai puternice în doar 4 săptămâni! Formula sa conține extract de bambus, care întărește firul de păr pentru gene mai groase, mai negre și mai sănătoase după fiecare aplicare.

Mascara pentru volum Scandal’Eyes Volume On Demand, Rimmel London, 33,11 lei

Această mascara îți permite să controlezi volumul genelor, pentru a obține un look mai subtil sau mai intens, în funcție de ocazie. Datorită formei conice a periei vei putea capta chiar și cea mai mica geană, fără prea mult efort, obținând gene bine definite și frumos conturate.

Mascara cu efect de volum Size Up Immediate Supersized Volume Mascara, Sephora, 62 lei

Cu 180% mai mult volum doar cu câteva aplicări! Formula sa vegană cu rezistență îndelungată este îmbogățită cu micro-perle de volum și se asociază unei perii în formă de clepsidră, pentru un efect de volum imediat.

Mascara cu efect de volum Controlled Chaos Mascara Ink, Shiseido, 157 lei

Formula sa performantă și design-ul inovator al aplicatorului creează maximum de volum.

Citește și:
Parfumurile de care ne-am îndrăgostit în acest sezon și pe care merită să le încerci

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty