ELLE BEAUTY AWARDS 2013

Descopera care sunt cele 12 produse castigatoare ale primei editii ELLE BEAUTY AWARDS si care sunt formulele de top care au convins 40 de beauty editori ELLE din toata lumea sa le acorde votul.

ELLE BEAUTY AWARDS 2013 se afla la debut si îsi propune sa devina un adevarat indiciu pentru femeile de pretutindeni pentru ca acestea sa repereze usor cele mai bune produse lansate an de an. La finalul anului 2012, dupa mii de lansari pe segmente diferite de îngrijire (Skin & Body Care, Hair Care sau Make-up), ELLE si-a unit fortele si a adunat opiniile a 40 de editori din toata lumea pentru a desemna premiantii.

Editiile incluse în procesul de votare sunt: Africa de Sud, Argentina, Belgia FR, Belgia FL, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Coreea de Sud, Croatia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, India, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Orientul Mijlociu, Norvegia, Polonia, Portugalia, Québec, Romania, Rusia, Serbia, Singapore, Slovenia, Spania, Suedia, SUA, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Ungaria si Vietnam. Dupa luni de testari, dezbateri pro & contra si argumentari punctuale pentru fiecare dintre produsele din concurs, voturile s-au realizat individual si au fost procesate de editia-mama, ELLE Franta. Grupate în 12 categorii, ELLE BEAUTY AWARDS îti prezinta tot ce este mai bun în beauty! Te-am facut curioasa? Iata care sunt castigatorii …

Text: Alice Bursuc
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty