Zodiile care demonstrează că opusele NU se atrag

Încă din școală știm că opusele se atrag, însă este asta o regulă? Iată cum unele zodii nu se înțeleg deloc din cauza diferențelor dintre ele.

Zodiile care demonstrează că opusele NU se atrag

E interesant atunci când două personalități opuse reușesc să creeze o relație amoroasă sau de prietenie și, în ciuda diferențelor masive, se înțeleg de minune. Dar, ce se întâmplă atunci când nu avem acest noroc? În general, apreciem diferențele dintre oameni, pentru că suntem unici, dar sunt momente când opusele nu se atrag, ci din contră, se enervează foarte tare unul pe altul.

Aceste diferențe se pot resimți puternic, mai ales într-o relație amoroasă. Ce te faci atunci când tu adori sushi, însă partenerul tău îl detestă complet? Sau când lui îi place fotbalul, iar tu nu ești deloc genul atletic?

Iată care este opusul fiecărei zodii și care este dinamica relației lor.

Berbec

Zodia opusă Berbecului este Racul. Pe când berbecii sunt dinamici și agitați, racii sunt mai liniștiți și răbdători. Chiar dacă aceasta nu e una dintre cele mai rele combinații, ambele zodii vor ajunge în punctul în care se vor sătura unul de celălalt. Berbecii își vor pierde răbdarea cu racii și îi vor găsi înceți în comportament. Femeia berbec va găsi frustrant faptul că trebuie să facă totul pentru rac. Din păcate, ea are nevoie de cineva care poate ține pasul cu ea.

Taur

Opusul zodiei Taur, o femeie puternică și orgolioasă, este un bărbat timid, în zodia Pești. La prima vedere, cei doi par total nepotriviți, luând în considerare faptul că femeia taur l-ar putea considera tăcut sau prea sensibil. Dar, cu timpul, ea va realiza că îi place compania relaxată a lui. Bărbatul pești va reuși să-i ofere stabilitatea emoțională, chiar dacă ea o prioritizează pe cea financiară.

Gemeni

Gemenii au ca zodie opusă bărbații Scorpioni. Cu toate că sunt zodii opuse, gemenii și scorpionii au în comun dorința de a învăța lucruri noi, însă au abordări diferite. Femeia gemeni este deschisă la idei, pe când bărbatul scorpion este foarte critic cu sine și cu cei din jur. Ea va fi, uneori, enervată de atitudinea arogantă a scorpionului, însă va reuși să treacă cu vederea aceste lucruri.

Rac

Opusul Racului este Berbecul. Femeia rac este sensibilă, uneori nesigură și trece prin multe schimbări de stări. Bărbatului berbec nu îi stă în fire să fie foarte răbdător cu oamenii sau să înțeleagă, pe deplin, aceste trăsături. Femeia rac va simți că el nu este potrivit pentru ea, că nu o înțelege și va deveni total împotriva caracterului său. Această combinație este, de multe ori, destinată eșecului din cauza diferențelor foarte mari de personalitate.

Leu

Privind din exterior, femeia Leu și bărbatul Balanță pare că fac cuplul perfect, însă sunt puternic diferiți în ceea ce privește perspectiva de viitor. Ea va fi atrasă de abilitățile sociale ale balanței și de farmecul lui și nu va vedea diferențele. Totul va fi minunat, până când bărbatul balanță nu îi va acorda atenția pe care ea și-o dorește. Femeia leu se va conecta cu cineva care are aceleași interese și hobby-uri.

Fecioară

Femeia din această zodie este timidă, cu bune maniere și foarte atentă la gesturile ei, iar bărbatul opus este Vărsător, o persoană cu o personalitate extravagantă și jucăușă. Chiar dacă la început femeia fecioară va fi ușor confuză cu privire la lucrurile pe care le face vărsătorul, ea va descoperi, în timp, tot ce au ei în comun. Interestul pentru conversații inteligente și ușurința cu care rezolvă problemele vor menține relația celor doi.

Balanță

Ea va fi, imediat, atrasă de opusul său, un Leu carismatic. Vor lega o prietenie strânsă, după care, o relație amoroasă, iar lucrurile vor părea că merg minunat. În timp, femeia balanță nu va mai aprecia caracterul egocentric al leului, ea fiind o persoană foarte morală și care nu apreciază caracterele lăudăroase. Relația nu va merge, în ciuda începutului frumos.

Scorpion

Femeia Scorpion este pasională și trăiește fiecare clipă a vieții sale cu intensitate. Opusul ei ar fi bărbatul Gemeni, despre care va descoperi că nu este partenerul potrivit pentru ea. Bărbatul gemeni este indecis, iar femeia scorpion va considera că este pasiv, iar ea nu apreciază acest gen de comportament. În timp, va ajunge la concluzia că el nu are un caracter dinamic potrivit pentru atitudinea ei.

Săgetător

Opusul femeii Săgetător este Capriconul. Când tragi linie, cei doi par o pereche dezastruoasă, însă, în realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de rele. Ea este copilăroasă, el foarte responsabil, iar în ciuda diferențelor, cei doi se completează armonios. Își oferă unul altuia exact ce au nevoie. În acest caz, cele două zodii își vor aprecia diferențele.

Capricorn

Femeia din această zodie va ezita să fie într-o relație cu un Săgetător, deoarece ea își dorește stabilitate, pe când el este foarte nestatornic. El se va deschide mult în fața ei, iar ea va aprecia acest lucru, astfel, vor menține o relație plăcută. Relația are potențial de a deveni foarte puternică, din care ambii vor învăța multe lucruri.

Vărsător

Pentru un vărsător, relația cu bărbatul Fecioară va consta în multe eforturi și sacrificii. Ea va fi mai distantă și va trebui, întotdeauna, să-i reamintească de sentimentele pe care ea le simte pentru el. La început, i se va părea obositor, însă va descoperi că el aduce multe altele în relație. Femeia vărsător încă învață cum să mențină o relație, iar el îi va oferi sprijinul de care are nevoie pe parcurs.

Pești

Femeia Pești va fi ușor intimidată de caracterul puternic al bărbatului Taur, având în vedere diferențele mari de personalitate. Însă, în cele din urmă, ea va rămâne fascinată de șarmul bărbatului taur și de echilibrul său. Cei doi se vor ajuta unul pe celălalt, el deschizându-se în fața ei, ea determinând-l să păstreze o balanță în viața sa. Având o comunicare puternică, opusele vor avea o relație de lungă durată.

Citește și:
4 zodii care nu recunosc niciodată atunci când greșesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie