Horoscopul lunii mai 2022: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2022.

Horoscopul lunii mai 2022: previziuni complete

Citește horoscopul lunii mai 2022.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna mai 2022

Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă, deoarece dedicarea ta este reală și constantă. Cu toate astea, este important să nu uiți de anumite limite. Din punct de vedere profesional, ești la fel de lipsită de motivație. Nu reușești să acționezi deloc în acest sens. Poate nu este momentul potrivit.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna mai 2022

Dacă intențiile pe care le ai nu sunt susținute de acțiuni, totul rămâne fără sens. În ultima perioadă ai reușit să te sustragi cu ușurință din fața unor situații tensionate și ai făcut-o pentru propriul bine. Pe parcursul lunii mai, astrele vor combina energiile din jurul tău. Te vei afla destul de des în situații-limită.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna mai 2022

Căderile pe care le vei trăi pe parcursul acestei luni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Totul este mult mai ușor atunci când nu este nevoie să te mai explici. În sfârșit, te simți liberă. Atunci când știi că cei din jur te sprijină necondiționat, câștigi mult mai multă încredere în propriile visuri.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna mai 2022

Alegi să vezi partea plină a paharului deoarece ești conștientă că tu ești singurul dirijor al propriei vieți. Luna mai a acestui an, pentru tine, este despre echilibru. Chiar dacă este vorba de viața personală sau de cea profesională, vei reuși să eviți compromisurile care îți afectează sănătatea fizică sau psihică.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna mai 2022

Vorbești cu înverșunare de ceea ce nu fac cei din jur, dar nu privești către tine. Ești mai mereu în contact cu lumea exterioară și uiți de tine. Deși adori să comunici cu cei din jur, ai nevoie de timp și pentru propria persoană. Ar fi de preferat să iei în luna mai vacanța aceea pe care ți-o promiți de mult timp.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna mai 2022

Niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens. Vorbești la orice pas despre ceea ce îți dorești să faci, dar acțiunile lipsesc cu desăvârșire. Atât timp cât partea ta egoistă este hrănită de către cei din jur, nu ai de ce să renunți la relațiile cu ei. Pentru tine doar asta contează.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna mai 2022

Pe parcursul lunii mai, te simți din ce în ce mai inspirată și ambițioasă. Intrigile care se țes la orice pas în jurul tău nu reușesc să te scoată din zona de confort. Ești conștientă de ceea ce reprezinți și acțiunile tale cu siguranță vorbesc în acest sens. Cariera îți oferă în continuare provocări, dar asta este tocmai ce îți place.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna mai 2022

Ești reticentă în fața unui nou început, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat. A fi în armonie cu tine nu mai este o necesitate, ci un stil de viață. Travaliul pe care l-ai avut de parcurs până în acest punct a fost unul dificil și anevoios, dar nu există regrete în acest sens.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna mai 2022

Astrele își unesc forțele pentru a te menține lucidă în fața amalgamului de emoții pe care le trăiești. Această ultimă lună a primăverii te aduce mai aproape de persoane cu care nu ai păstrat legătura în ultimii ani. Este posibil ca starea ta interioară să te facă să vezi lucrurile din altă perspectivă.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna mai 2022

Luna mai a acestui an este despre întâlnirea cu sine. Odată ce îți acorzi mai mult timp, pare că și organismul tău este mult mai receptiv la ceea ce aduci către el. Rezonezi destul de profund cu durerea celor din jurul tău și de aceea de multe ori îți dai seama că suferința pe care o simți nu este a ta.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna mai 2022

Atunci când ai parte de lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, îți dai seama că nu deții deloc controlul asupra propriei vieți. Imprevizibilul te sperie. Starea de spirit de pe parcursul lunii mai, în ciuda negativismului de care ești înconjurată, te ajută să duci la îndeplinire multe din planurile stabilite.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna mai 2022

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Dacă nu vei reuși să te temperezi puțin atunci când iei decizii, este posibil să mergi către drumuri care nu sunt pentru tine. A risca nu aduce întotdeauna schimbarea la care visăm! Luna mai va aduce multe provocări în plan profesional.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii mai 2022? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii mai 2021?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie