Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8 - 14 aprilie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 8 – 14 aprilie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 aprilie:


Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru maturizarea emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 aprilie:

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele care urmează și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie atmosfera nu mai este atât de agitată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 aprilie:

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 aprilie:

Chiar dacă de cele mai multe ori găsești soluții creative la situațiile în care te afli, ai nevoie și de certitudine. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt bine conturate în mintea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 aprilie:

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 aprilie:

Știi foarte bine tot ceea ce se spune despre nevoia multora dintre noi de a presupune ceea ce simt sau cred ceilalți, dar cu toate astea o faci în mod inconștient. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 aprilie:

'Căderile' pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 aprilie:

Încă din primele zile ale săptămânii ai senzația că energia și implicare ta sunt focusate spre direcții total greșite. Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 aprilie:

Indiferent de ceea ce simți, nu mai alege să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 aprilie:

'Amestecul' de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luare unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 aprilie:

Influența pe care o primești pe parcursul săptămânii din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 aprilie:

A-ți cunoaște și recunoaște foarte bine emoțiile este un atu important în toate interacțiunile de care ai parte. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie