Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2 – 8 decembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 2 - 8 decembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2 – 8 decembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 2 – 8 decembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 decembrie 2019

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 decembrie 2019

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 decembrie 2019

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 decembrie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni vei adopta o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 decembrie 2019

Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea într-un echilibru demn de invidiat. Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 decembrie 2019

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Această săptămână va pune la încercare relația pe care o ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 decembrie 2019

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus și multe relații de 'reglat'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 decembrie 2019

În zilele care urmează încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 decembrie 2019

De cele mai multe ori, energia negativă pe care o 'recepționezi' de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 decembrie 2019

Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa 'cucerită' de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 decembrie 2019

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te 'accesa'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 decembrie 2019

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie