Trucuri Pentru Aranjamentul Floral Perfect & Tipuri de Aranjamente Adorate de Femei

Trucuri Pentru Aranjamentul Floral Perfect & Tipuri de Aranjamente Adorate de Femei

Florile sunt elemente de decor foarte frumoase. Ele pot să schimbe total aspectul unei încăperi şi pot să aducă foarte multă bucurie persoanei care le primeşte la o aniversare sau pentru un eveniment special. Orice doamnă sau domnişoară adoră florile în casă. 

De aceea, buchetele sau florile în cutii şi alte tipuri de ambalaje speciale pot să fie dăruite adeseori femeilor de orice vârstă. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să construieşti aranjamentul perfect şi câteva informaţii legate de principalele tipuri de aranjamente adorate de către femei:

  1. Alege vaza în care vei pune florile şi construieşte imaginea dorită înainte de a te apuca să tai lungimea tulpinii

Pentru a putea construi un aranjament floral deosebit, ai nevoie de o strategie legată de modul în care combini florile şi de poziţionarea lor. De aceea, este foarte important să ştii şi care este lungimea perfectă pentru tulpina florilor alese.

Pentru a nu le tăia excesiv de mult, este bine să măsori vaza şi să laşi tulpina cu câţiva centimetri mai mare, în funcţie de imaginea pe care vrei să o construieşti. 

Pot să fie anumite flori pe care vrei să le laşi să iasă în evidenţă sau altele pe care vrei să le pui mai în spate etc. Ţine cont de toate acestea şi vei putea să faci un aranjament deosebit. 

  1. Poţi marca locurile principale cu nişte banda adezivă, pentru a putea avea stabilit locul în care pui florile principale

Pentru a-ți face o imagine de ansamblu asupra modului în care pui florile principale în cadrul aranjamentului floral ales, poţi marca totul cu bandă adezivă. Vei pune nişte marcaje care îţi vor folosi drept ghid pentru situaţiile în care construieşti aranjamente foarte mari şi care au nevoie de echilibru vizual. 

  1. Florile trebuie să nu fie ţinute în soare puternic în perioada zilei pentru a rezista mai bine timp îndelungat

Dacă vrei să poţi menţine florile frumoase pentru mai mult timp, este important să nu le ţii în soare puternic. Poţi să le pui în vază care să fie poziţionată într-o zonă cu o temperatură medie, potrivită pentru păstrarea florilor. 

  1. Îndepărtează cu grijă orice frunze uscate, petale care nu arată sănătos sau care sunt afectate de orice gen de microb

Înainte de a pune florile în cadrul aranjamentului, poţi să le cureţi foarte bine de frunze uscate sau cu probleme şi să îndepărtezi orice parte care are zone închise la culoare, pete sau alte defecte vizibile. Astfel buchetul o să arate frumos, dar o să şi reziste pentru mult timp. O să poţi să te bucuri de flori şi o să îţi înfrumuseţeze casa pentru multe zile. 

  1. Alege cu uşurinţă nuanţe frumoase, care îţi fac plăcere şi fă combinaţii inedite, care să te încânte

Dacă vrei să fii creativă, poţi alege nuanţe diferite de flori şi să le combini într-un mod inedit, propriu. Alege doar culorile care te atrag şi găseşte imaginea perfectă, care să te încânte. Vei putea să te bucuri de un aranjament deosebit, realizat cu nuanţele care te reprezintă. 

  1. Cumpără aranjamente în cutii pentru a le dărui prietenelor dragi şi femeilor importante pentru tine

Dacă vrei să cumperi flori deosebite, optează pentru aranjamente florale în cutie. Acestea pot să fie dăruite femeilor importante din viaţa ta, precum prietenelor cele mai bune sau persoanelor apropiate din familie, precum mamele, surorile etc. 

La Floria.ro vei putea alege un buchet în cutie de trandafiri roşii clasici sau unul în formă de inimioară cu mai multe tipuri de flori combinate. Îţi vor putea fi livrate chiar la uşă, atunci când doreşti și în acest fel, îți vei surprinde cele mai dragi persoane cu buchetele special realizate cu flori atent selecţionate. 

  1. Aranjamentele în coşuri sunt apreciate pentru evenimentele mari sau galele importante şi pot fi dăruite femeilor de afaceri sau din zona artistică

Dacă vrei să-i dăruieşti un aranjament deosebit unei femei care este pe o scenă, care face parte dintr-o decernare de premii sau care este în cadrul unui eveniment, poţi să alegi să îi cumperi un coş cu flori. Acesta este potrivit pentru un moment festiv, unic. 

  1. Buchetele de flori spectaculoase vor fi apreciate întotdeauna de către femei pentru frumuseţea lor şi pot să fie aduse oricând, la orice tip de aniversare, moment special sau sărbătoare

Orice buchet de flori cu ambalaj spectaculos poate să fie apreciat pentru frumuseţea lui. Astfel, poţi să alegi să dăruieşti oricând un buchet rafinat unei femei. 

Vei aduce bucurie şi încântare, indiferent de moment. Astfel, poţi să faci cadou buchetul la o aniversare, la sărbători, atunci când vrei să îi mulţumeşti cuiva pentru ceva ce a făcut sau pentru că face parte din viaţa ta. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial