Tipuri de cadouri pe care le faci de 1 martie și 8 martie

Prima zi de primăvară e un moment oportun să îți arăți aprecierea față de persoanele dragi din familie dar și de alte persoane cu care interacționezi în viața de zi cu zi.

Tipuri de cadouri pe care le faci de 1 martie și 8 martie

Mai sunt doar câteva zile până la începutul primăverii, așa că trebuie să pregătești din timp cadourile pe care urmează să le faci. 

Cadouri pentru iubită

Iubita este una din cele mai importante persoane din viața ta. Trebuie să ai grijă ce fel de cadou alegi pentru ea. Este indicat să observi ce își dorește, hobby-uri și alte lucruri ce te vor ajuta să faci cadoul perfect. Atât de 1 martie cât și de 8 martie trebuie să o surprinzi plăcut cu cadouri speciale. Nu trebuie să lipsească buchetul de flori și simbolul primăverii, mărțișorul. 

Poți să îi oferi un voucher cadou la masaj unde să mergeți împreună. Așa veți petrece timp de calitate împreună într-un mod relaxant.

Cadouri pentru mamă

În zilele de sărbătoare dedicate femeilor, este ocazia perfectă să îți surprinzi mama cu un cadou special. Alege un mărțișor special doar pentru ea. Este singura persoană care va aprecia la maximum gestul tău și va păstra toate mărțișoarele primite în dar de la tine. Pe internet găsești tot felul de mărțișoare moderne sau handmade din care poți alege unui drăguț. Poți opta să îi alegi și un tablou sau un coș special de alimente, dulciuri sau chiar produse cosmetice. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească buchetul de flori. De 8 martie întotdeauna trebuie să îi oferi mamei tale un buchet mare de flori.

Cadouri pentru rude sau prieteni

Nu trebuie să uiți de prietenele apropiate sau de rude. E bine să te le alegi niște cadouri drăguțe și amuzante. De exemplu, pe lângă mărțișor și flori, le poți oferi în dar niște tricouri cu mesaje personalizate sau coșuri cu produse. Le va plăcea foarte mult să primească niște coșuri cu dulciuri delicioase și produse cosmetice. 

Cadouri pentru colegii de muncă

Cu cei de la muncă petreci de multe ori mai mult timp decât cu familia. Așadar, nu trebuie să uiți de aceștia când vine vorba de 1 martie și 8 martie. Una din cele mai bune opțiuni e un voucher cadou la un salon de masaj. Oricine lucrează toată ziua la birou are nevoie de un masaj de relaxare. Nu vei da greș nici cu coșurile cadou de produse care le vor fi pe plac colegilor tăi. 

Articol susținut de PSK

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial