Redescoperim căldura naturală și farmecul atemporal al sobelor pe lemne premium

Contrar aparențelor, o sobă de calitate premium poate să reprezinte cea mai inspirată alternativă de încălzire în funcție de nevoile și particularitățile căminului tău.

Redescoperim căldura naturală și farmecul atemporal al sobelor pe lemne premium

Contrar aparențelor, o sobă de calitate premium poate să reprezinte cea mai inspirată alternativă  de încălzire în funcție de nevoile și particularitățile căminului tău. Dacă ești o persoană aflată în căutare farmecului și căldurii de odinioară a sobelor pe lemne, în rândurile următoare și cu ajutorul meșterilor sibieni de la PEFOC, vei afla care sunt cele mai importante aspecte de care să ții cont. 

Pentru un cămin călduros și familia în deplină siguranță și confort, în primul rând, trebuie să-ți cunoști nevoile și așteptările de la o astfel de sobă. Folosită cu precădere pentru căldura unei singure încăperi, dacă îți dorești o termosobă care să îți asigure încălzirea unei camere adiacente precum o bucătărie sau o baie. 

Astfel, înainte de montaj, va trebui să iei în considerare că aceste tipuri de sobe vor avea nevoie de o construcție mai complexă. În acest sens, din punct de vedere financiar, pe lângă soba propriu-zisă va trebui să aloci și un buget pentru țevile și caloriferele care vor urma să fie instalate. 

Următorul lucru înainte de achiziție, constă în calcularea și verificarea puterii necesare locuinței pe care urmează să o încălzești. Puterea măsurată în Kw/oră se va stabili în funcție de spațiul și dimensiunile exacte ale camerelor sau a întregii case, dar acest factor nu este singular. 

Tiparul de temperatură din sezonul rece specific regiunii geografice în care locuiești, alături de gradul de izolare termică a locuinței tale, reprezintă alți factori externi care vor influența necesarul de putere. Sfatul specialiștilor de la PEFOC este să investești mai întâi în îmbunătățirea izolației casei pentru a eficientiza la maximum randamentul și a reduce pe cât posibil, eventualele pierderi nedorite de căldură și risipa de bani. 

În general, sobele de pe piața sunt prevăzute să livreze între 5Kw și 10 Kw pe oră. Aceste valori sunt însă afișate de producător în condiții ideale de utilizare, dar fiindcă, în realitate, este greu să îndeplinești parametri optimi de performanță energetică pentru casa ta, cel mai inspirat lucru este să alegi o sobă care să-ți ofere o putere puțin mai mare decât ai avea nevoie pe hârtie. 

De exemplu, dacă ai nevoie de o putere de 4-5 Kw, ar fi bine să-ți achiziționezi un model cu o putere nominală de 7-8 Kw. Pe termen lung vei descoperi că aceasta a fost o alegere inteligentă și că nu trebuie să înduri de exemplu, frigul unei ierni mai lungi și mai aprige decât de obicei. 

Pentru că alegerea unei sobe de calitate poate să fie mai ușoară dacă este livrată de o echipă de profesioniști cu peste două decenii de experiență și mii de proiecte livrate, PEFOC devine aproape firesc soluția perfectă pentru confortul tău! Cu o gamă diversificată de sobe pe lemne, șeminee, focare, modele ieftine de șemineu decorativ, coșuri de fum profesionale sau alte produse premium și accesorii din universul încălzirii neconvenționale, profesioniștii din Sibiu sunt pregătiți oricând să te ajute cu servicii profesionale de montaj, sfaturi utile și informații practice. 

În plus, pentru orice sobă sau șemineu comandat online de pe site-ul oficial www.pefoc.ro cu banii jos sau prin sistem avantajos de rate, transportul este gratuit oriunde în țară, ajungând la tine acasă în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial