Recomandări pentru alegerea aparatelor frigorifice

Dat fiind contextul încălzirii globale, traiul nostru de zi cu zi ar fi tare dificil dacă nu ar exista aparatele frigorifice.

Recomandări pentru alegerea aparatelor frigorifice

Dat fiind contextul încălzirii globale, traiul nostru de zi cu zi ar fi tare dificil dacă nu ar exista aparatele frigorifice. Depozitarea alimentelor în condiții sigure ar fi imposibilă, așa că trebuie să le fim recunoscători producătorilor de aparate frigorifice. Fără ele, viața noastră ar fi mult mai grea!

De aceea, aparatele frigorifice nu pot lipsi din bucătărie. Existând o gamă variată de modele ce diferă nu doar din punct de vedere estetic, ci mai ales prin caracteristici tehnice, tehnologii și funcții, alegerea unui aparat frigorific este o provocare considerabilă. 

Acesta este motivul pentru care împreună cu producătorul chinez Haier am pregătit o serie de recomandări pentru alegerea corectă a aparatelor frigorifice. Iată care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont neapărat:

Capacitatea – un prim pas pentru alegerea frigiderului ideal

Înainte de a vorbi despre funcții și tehnologii moderne, trebuie să începem cu aspectele de bază. Capacitatea unui frigider reprezintă, de departe, cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când îți cumperi frigiderul.

Pentru o alegere cât mai inspirată, va trebui să te gândești la propriile obiceiuri și nevoi. Gătești des și depozitezi adesea la frigider mâncarea gătită pentru mai multe zile?

De asemenea, familia ta numără mulți membri, așa că gătești cantități mari de mâncare? Ori poate că ții în frigider doar ingredientele pentru un sandwich.

În funcție de nevoi și obiceiuri, alege capacitatea măsurată în litri a frigiderului, întocmai pentru a beneficia de suficient spațiu pentru păstrarea alimentelor.

Nevoia de congelare – cum obișnuiești să păstrezi alimentele?

Preferi să ai la îndemână mai multe alimente pe care le decongelezi înainte de a le găti? Ei bine, în general, aparatele frigorifice precum sunt frigiderele, de exemplu, dispun și de un compartiment dedicat congelării.

În cazul în care obișnuiești adesea să congelezi cărnuri, lactate și alte produse alimentare, trebuie să te preocupe și capacitatea congelatorului. Alege aparate frigorifice cu un compartiment spațios pentru congelare și sigur îți va fi de mare ajutor.

Consumul – scumpirile ne obligă să alegem inteligent

Dacă până nu demult, consumul aparatelor electronice și electrocasnice reprezenta unul dintre criteriile mai puțin semnificative, acum acest detaliu reprezintă o prioritate. Energia electrică este tot mai scumpă de la o zi la alta, așa că nu mai putem fi iresponsabili, alegând aparate frigorifice care consumă mult.

De aceea, asigură-te că frigiderul ales face parte din categoria electrocasnicelor cu clasă energetică superioară. În acest fel, facturile tale nu vor fi încărcate prea mult.

Intră pe Demax.ro pentru a comanda aparate frigorifice cu un consum redus de energie electrică, astfel încât să poți face economii pe termen îndelungat.

Numele producătorului – o garanție a performanței și calității

Sigla contează ori de câte ori facem cumpărături. Fie că ne place să recunoaștem sau nu, ne legăm deseori de acest detaliu. Iar când cumperi un frigider, nu poți ignora deloc acest detaliu. 

De ce este important producătorul unui frigider? Este simplu. Poate fi detaliul care face diferența între un frigider de slabă calitate și unul foarte performant.

Oferta de frigidere este mai bogată ca niciodată, iar lista de producători poate părea nesfârșită. De aceea, poți merge la sigur alegând un frigider Haier. Calitatea este garantată, iar frigiderul pe care îl vei cumpăra nu te va dezamăgi ci dimpotrivă, te va surprinde cu buna păstrare a alimentelor tale, în condiții excelente.

Ține cont de aceste recomandări, iar alegerea pe care o vei face nu va fi altfel decât una excelentă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial