Piese vestimentare care fac diferența: bodyurile și colanții

Fiecare femeie are în garderoba sa cel puțin o pereche de colanți și un body.

Piese vestimentare care fac diferența: bodyurile și colanții

Acestea sunt piese vestimentare basic, dar de o importanță majoră. Ele pot da clasă ținutei tale cum nici nu îți închipui. Ai nevoie doar de puțină inspirație și dă-mi voie, te rog, să te ajut.

Iată câteva ocazii diferite în care poți purta o pereche de colanți sau un body. 

1. La un date

Când vine vorba de o întâlnire romantică în niciun caz nu vrei să dai greș cu ținuta. Însă alegerea acesteia poate fi uneori de-a dreptul frustrantă. Nu știi ce și cum să iei. Ei bine, un body de damă te poate salva cât ai zice pește. 

Numai că ai nevoie de un body elegant. Acesta poate fi asortat cu ușurință cu orice tip de fustă, mai ales dacă culoarea este una neutră, tip nude. Mai mult decât atât, unele bodyuri îmbină catifeaua cu tulul elastic, oferind cu ușurință ținutei tale un aer cât se poate de rafinat. 

Pe de altă parte, sunt bodyuri care mizează mai mult pe dantelă sau pe materiale din viscoză. Oricum ar fi și acestea vin mănușă unei fuste sau unei perechi de pantaloni eleganți. Cu un body te-ai salvat, asta e sigur. 

Totuși, mai există încă o variantă care poate acompania bodyul, deși nu e neapărat nevoie de acesta, mai exact niște portjartiere. Centurile portjartier sunt o lenjerie intimă sexy, având un aspect feminin și atractiv în același timp. 

Portjartierele pot fi purtate pe sub fustă, conferindu-ți acea senzualitate de care ai nevoie. Dacă mergi la un date mai aparte, acestea sunt mai mult decât binevenite. 

2. La muncă 

Un body alb sau negru nici nu zici că nu-i vreo bluză. La muncă se merge de cele mai multe ori îmbrăcat într-un stil office sau elegant. 

Dacă porți fustă, atunci bodyul este mai mult decât perfect, pentru că acesta nu-ți va ieși din fustă sau nu ți se va aduna, arătând într-un mod ridicol. Totodată, bodyul are și un efect modelator. Poți opta pentru diferite croieli și grade de modelare – de la un efect de subțiere ușor și mediu până la intens. Silueta îți va fi de invidiat. 

Dacă alegi să porți o pereche de pantaloni, dar ți-e frică că un body s-ar vedea urât pe sub, poți alege să porți unul fără cusături. Acesta este ideal și nu va mai trebui să te preocupe faptul că spatele-ți este gol. În același timp, talia va fi avantajată într-un mod superb. 

Să vorbim și despre colanți. Să-i porți la muncă, nu-ți prea vine, pentru că nu ai găsit acele modele care să te facă să te întrebi: „sunt chiar colanți?'. 

Ai rămâne surprisă să vezi colanți eleganți cu design în carouri la modă. Talia acestora este cât se poate de confortabilă. Ba mai mult au și imitație de buzunare cu fermoar pe laterale. Ce mai, sunt colanți tip pantaloni. 

3. La sală 

Când vine vorba de activitățile sportive, colanții sunt un must. Un model din bumbac cu talie înaltă, care nu jenează, va fi perfect pentru un stretching ușor. În timpul activităților fizice mai solicitante este indicat să optezi pentru colanți din materiale funcționale. Aceștia sunt special concepuți pentru a fi nu doar ușori și respirabili, ci și eficienți. Altfel spus, să îndepărteze umezeala de pe piele cât mai repede. 

Tot la sală poți purta un body modelator. Acesta este o soluție excelentă pentru toate formele și dimensiunile, modelând corpul și oferindu-i un efect de lifting. Totodată, dacă alegi un body din materiale speciale nu va fi doar respirabil, ci și confortabil la purtare. Te vei putea mișca în voie. 

4. Acasă 

Statul acasă se definește prin raportare la cuvântul lejer sau comod. O pereche de colanți sunt perfecți, mai ales că există colanți de casă pentru femei. 

Prevăzuți în zona taliei cu o bandă elastică lată și confortabilă, aceasta păstrează totul la locul potrivit. Materialele din care sunt confecționați colanții de casă sunt materiale plăcute la atingere, oferind moliciune pielii. 

Simte-te lejer acasă, optând pentru perechea potrivită de colanți de casă. 

Concluzie

Fără doar sau poate colanții și bodyurile sunt piese vestimentare care fac diferența. Pot fi considerate elementare pentru că purtându-le corespunzător, imediat schimbă aspectul întregii ținute. 

Nu lăsa să-ți lipsească din garderobă măcar un body și o pereche de colanți. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial