Pasionat de bunătățuri? Descoperă care sunt aparatele utile în bucătărie

Fără îndoială, anumite aparate și electrocasnice ne condiționează sau ne îmbunătățesc nivelul de confort.

Pasionat de bunătățuri? Descoperă care sunt aparatele utile în bucătărie

Așa cum o baie este incompletă fără cabină de duș, bucătăria ar fi goală în absența aparatului de preparare a cafelei și a robotului de bucătărie, dispozitive menite să ne simplifice viața.

Factori decisivi în alegerea aparatelor de de cafea și a roboților de bucătărie

Alegerea electrocasnicelor – aparate de cafea și roboți de bucătărie – depinde de criterii subiective, stabilite de la o persoană la alta. Pentru a evita cheltuielile inutile pe aparate care nu servesc nevoilor tale, de preferat ar fi să concepi o listă cu dorințele tale și așteptările pe care le ai de la un electrocasnic.

  • Bugetul

Bugetul influențează aparatele pe care le selectezi. De aceea, setează un buget realist în funcție de balanța de nevoi și dorințe pe care ai conceput-o.

  • Stil de viață

Ține cont de personalitatea ta și de cea a membrilor familiei. Dacă sunt adepții preparatelor gătite într-un anumit mod, dacă beau cafeaua altfel decât făcută la ibric, etc. Daca ești un om ocupat care mai mult mănâncă în oraș decât acasă sau dacă iubești să prepari singur rețete de un anumit fel.

Aspectul aparatelor de cafea și a robotului de bucătărie: este important sau nu?

Structura electrocasnicelor și materialele de producție influențează durata de viață a acestora și ne simplifică nouă existența. Nu e puțin lucru să investești în aparate de cafea sau roboți de bucătărie din oțel inoxidabil sau alt tip de material care nu se deteriorează într-un mediu cu abur și umezeală. Criteriul design-ului cuprinde implicit și modul în care butoanele, mânerele sau iluminarea se încadrează în aspectul dorit.

Te-ai mutat la casă nouă? Iată o listă completă de aparate electrocasnice pentru modernizarea bucătăriei

  • Aparate de cafea. Cafeaua la ibric are un gust intens, dar de ce sa nu iți îmbunătățești calitatea vieții cu un aparat care îți poate prepara cappuccino, latte sau espresso cum obișnuiești să bei în oraș?
  • Storcătoare de fructe. Dacă ai copii sau dacă ai început o dietă, atunci este recomandat să achiziționezi un storcător cu dotările necesare nevoilor tale și ale familiei.
  • Prăjitoare de pâine. Alege un model cu funcție de dezghețare a pâinii, cu temporizator luminos pentru prăjire uniformă și cu multiple niveluri de încălzire.
  • Roboți de bucătărie. Această investiție se va dovedi utilă în oricare moment al vieții. Fie că prepari salata de vinete pentru sărbători, smoothie-uri dimineața, sosuri pentru paste, compoziția pentru chiftele vegetale și lista poate continua la infinit.
  • Fierbătoare. Fierbi apa la temperatura optimă, o menții caldă cât vrei și te bucuri de un ceai cald la orice oră.

Lista electrocasnicelor poate continua la nesfârșit. Intră pe kondela.ro și orientează-te catre cele care asigură strictul zilnic necesar și cel mai important, acordă atenție calității materialelor și funcțiilor din dotare.

Sursa de imagine:Serghei Starus / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial