Pantofi cu toc gros pentru femeile sigure pe ele

Pantofii cu toc gros nu doar că le ajută pe femei să se simtă încrezătoare și să se poarte cu demnitate la o distanță de câțiva centimetri de podea. Astfel de pantofi sunt pur și simplu necesari dacă vrei să fii și elegantă și modernă.  

Pantofi cu toc gros pentru femeile sigure pe ele

Pantofii cu toc gros nu doar că le ajută pe femei să se simtă încrezătoare și să se poarte cu demnitate la o distanță de câțiva centimetri de podea. Astfel de pantofi sunt pur și simplu necesari dacă vrei să fii și elegantă și modernă.  

Pantofii cu toc gros au devenit populari la mijlocul secolului XX, când femeile căutau un compromis între o înălțare plăcută și stabilitate. Merită să iei în considerare noile modele de pantofi cu toc gros, dacă de exemplu, vrei să porți rochii în stil retro cu un top strâmt și o fustă plină. Pentru a completa aspectul, merită să alegi mănuși potrivite și o poșetă mică. În plus, rochiile retro arată bine și cu tocuri groase înalte, care sunt în tendințe în acest sezon, întrucât contrastul dintre ținuta de păpușă și pantofii rezistenți, fac silueta picioarelor și mai grațioasă.

Pantofi cu toc gros cu fuste

Aproape toate tipurile de fuste sunt potrivite pentru pantofii cu toc gros stabil. Cu toate acestea, fustele creion și din materiale dense din jerse sau lână, arată deosebit de impresionante. De asemenea, fusta lalea, fusta raze de soare și chiar fustele în stil american se vor potrivi cu succes în imaginea anului, fiecare dintre acestea potrivindu-se perfect cu pantofii cu toc gros înalt. Această ținută ajută la crearea unei imagini stilate și interesante.

Pantofi cu toc gros cu pantaloni

Pantofii cu toc gros pot fi purtaţi cu pantaloni skinny clasici din material de costum, blugi drepţi și slim fit. Un ansamblu bun este, de asemenea, o combinație cu pantaloni capri cu o lungime până la mijlocul tibiei sau până la gleznă, deoarece acest lucru subliniază gleznele subțiri. Nu trebuie să porți pantofi cu toc gros și pantaloni largi, deoarece vor arăta ca niște copite. Unul dintre principalele avantaje ale pantofilor cu toc gros față de alte modele precum pantofii stiletto sau pantofii cu vârf deschis, este că pot fi purtați în siguranță până toamna târziu și nu vei arăta ridicol. Se pot purta cu paltoane și impermeabile cu croială dreaptă, trapez și talie înaltă. În acest caz, este important să iei în serios lungimea îmbrăcămintei exterioare. 

Fetele îndrăznețe pot crea un look al anilor 70 cu o haină ultra-scurtă cu pantofi cu toc gros. Aceste femei sunt surprinzător de la modă și vesele.  Tocurile în general, nu numai că întind silueta, ci fac și picioare frumoase. Dar nu orice femeie poate merge cu tocuri înalte. Mersul pe tocuri înalte este pentru tine este important, poți alege pantofi cu toc gros, deoarece prezintă stabilitate și te vei simți sigură pe tine.  De asemenea, cu astfel de pantofi nu vei experimenta dureri de picioare. Înălțimea tocurilor poate fi oricare, deoarece pantofii cu toc gros oferă cea mai mare siguranță. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial