(P) Ramona Bădescu – eshop cu rochii pentru fiecare tip de personalitate

Feminitatea unei femei reiese din toți porii. Atât din comportament, vocabular, gesturi, cât și din vestimentația acesteia.

(P) Ramona Bădescu – eshop cu rochii pentru fiecare tip de personalitate

Orice femeie este o ființă delicată, la prima vedere firavă, dar totuși mai puternică decât ar crede oricine. Orice bătălie interioară și problemă este acoperită de un zâmbet larg, o atitudine pozitivă și o postură dreaptă, semn că poate depăși orice în viață. 

Încrederea în sine pe care o are o femeie poate fi redată chiar și de vestimentație de multe ori, deoarece cu cât aceasta arată mai bine, cu cât este mai elegantă, se simte mai puternică și are o stare de bine. Gama de produse marca Ramona Bădescu oferă clientelor posibilitatea de a alege ceea ce vor să poarte astfel încât să își evidențieze trăsăturile și formele de invidiat, fără a scoate la iveală vreunul dintre complexele lor. 

Gamă vastă de produse

Orice clientă interesată care accesează eshopul Ramona Badescu sau care vizitează store-ul fizic se poate bucura de categorii diverse de articole vestimentare pentru stiluri și personalități diferite. O plimbare virtuală pe site poate aduce în casa oricărei iubitoare de fashion rochii, compleuri, costume și alte variante, la prețuri accesibile. 

Matching outfits

În general mămicile tinere care sunt în trend cu moda mereu caută să își îmbrace copiii cât mai divers și mai la modă. Pe acest site pot găsi și costume pentru cei mici, în mai multe culori disponibile. Cine spune că un copil nu poate purta culoarea neagră? Ba din contră, poate și sunt multe exemple în care aceștia chiar au uimit!

Mămicile se pot asorta cu cei mici, deoarece aceste costume sunt replici în miniatură ale modelelor pentru articolele vestimentare de femei. Aceste haine de dama potrivite pentru orice context pot fi purtate în același timp cu cel mic asortat și pot fi un bun prilej de a face poze simpatice.

Culoarea ținutelor în funcție de personalitate

Pentru că viața este și așa destul de tristă, deseori cu probleme, este păcat ca toată lumea să fie îmbrăcată doar în culori închise la culoare. Asta nu fac decât să accentueze stare de supărare a celor din jur. Un bun mod de a schimba acest lucru este o garderobă plină de culoare, care să lumineze totul în jur. 

Culorile disponibile în materie de articole vestimentare de pe acest site variază și trec de la galbenul aprins la vișiniu, alături de multe alte nuanțe și variații de culori. Orice persoană poate alege aceste articole vestimentare în funcție de preferințe. Diferite culori ale ochilor pot indica anumite culori care se potrivesc mai bine cu persoana în cauză. Totuși aceste alegeri ale culorilor hainelor pot să ofere și indicii asupra personalității persoanei. 

Află în continuare semnificația fiecărei culori și vezi dacă alegerile tale se potrivesc cu aceste caracteristici. Pentru fiecare poți descoperi și una dintre opțiunile disponibile la Ramona Bădescu pe site. 

  1. Roșu: această culoare indică o persoană activă, pasională, căreia nu îi este frică să iasă în evidență. Extrovertiții optează în general pentru roșu, deoarece nu au frica de a ieși în evidență. O variantă de costum roșu de pe acest site este Tessa. Un costum format din două piese care constituie o ținută lejeră, dar care nu intră în categoria sport. Îndrăznește să ieși din zona ta de confort și uimește cu un outfit roșu!
  2. Galben: debordezi de optimism și veselie, iar orice persoană preferă să fie în jurul tău. Empatia te caracterizează și vezi lucrurile exact așa cum sunt, nu te încadrezi în categoria de femeie visătoare. Rochia Selena poate fi exact ceea ce căutai. Lejeră, cu un croi elegant și din materiale fine, o face potrivită pentru orice ieșire în oraș și în orice zi călduroasă de vară.
  3. Verde: o persoană ambițioasă care reușește mereu ceea ce își propune. Iubești și vrei să fii iubită la rândul tău. Perseverența este asul tău din mânecă și costumul sport Cherry de un verde neon poate deveni ținuta ta preferată, mereu la îndemână.
  4. Albastru: o persoană versatilă care își schimbă starea în funcție de cel din fața sa, strict din cauză că își doresc un echilibru în viață și nu oferă atenție celor care nu merită sau celor care doar vor să profite. Rochia Anian de un albastru-cerneală poate fi alegerea perfectă în serile lejere de vară când ieși la terasă cu persoanele dragi ție. Chiar și rochia Ariana Chic s-ar putea să ți se potrivească, așa că nu ezita să o comanzi.

Accesează site-ul pentru a vedea și pentru a comanda toate aceste produse, alături de alte variante. 

 

Contact:

0762 812 854

0751 355 989.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle