(P) Ce presupune tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză

(P) Ce presupune tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză

Criolipoliza poate fi soluția pentru persoanele care, deși au o dietă sănătoasă și fac suficientă mișcare, încă au depozite de grăsime inestetice, de care nu pot scăpa. Unde apar acestea? În special în zona abdomenului, pe fese, coapse și șolduri, împiedicând astfel persoana în cauză să se simtă bine în pielea ei și împingând-o tot mai mult să își acopere formele.

Prin criolipoliză nu va mai fi nevoie de haine largi și de privitul timid și rușinat în oglindă. Procedura este simplă, non-chirurgicală, și presupune reducerea stratului adipos într-un mod unic: prin înghețare.

Ce este criolipoliza?

În cei mai simpli termeni, criolipoliza presupune înghețarea și eliminarea depozitelor de grăsime din anumite zone ale corpului. Acest tratament răcește celulele adipoase de sub piele fără a o afecta.

Depozitele de grăsime sunt înghețate, se transformă în cristale și mor. În timp, corpul le elimină în mod natural. Procedura este sigură și oferă rezultate pe termen lung.

Tehnologia de înghețare a grăsimilor a fost dezvoltată de oamenii de știință de la Harvard, care au descoperit că celulele adipoase sunt mai susceptibile la temperaturi scăzute în comparație cu țesutul înconjurător și celulele pielii. Când sunt expuse la o răcire precisă, celulele grase se cristalizează și se rup. Acest lucru declanșează colectarea și eliminarea lor din organism prin sistemul limfatic.

Cel mai cunoscut tratament de slăbire localizată de la ora actuală este criolipoliza CoolTech®. Acesta expune, în condiții de siguranță, depozitele de grăsime la temperaturi foarte mici, eliminând astfel celulele grase fără a afecta pielea absolut deloc. Procedura de criolipoliză este complet non-chirurgicală și nu durează mai mult decât o ședință de manichiură/pedichiură.

Cine poate apela la criolipoliză?

Criolipoliza nu este un tratament destinat celor care doresc să piardă în greutate. El este recomandat persoanelor care, deși au o dietă echilibrată și fac suficientă mișcare, tot se confruntă cu acumulări de țesut adipos în anumite zone ale corpului: abdomen, fese, șolduri, coapse, genunchi etc.

În cazul în care se dorește apelarea la un astfel de tratament, se recomandă alegerea unei clinici specializate. Clinica Yiara, de exemplu, pune la dispoziție tratamente de slăbire localizată prin criolipoliză CoolTech® la prețuri accesibile, efectuate de medici specialiști cu vastă experiență. Înainte de procedură, pacientul va fi consultat și apoi sfătuit cu privire la zonele ce pot fi eficient tratate. De asemenea, acesta va primi toate informațiile legate de procedura în sine, precum și cele de îngrijire, necesare după efectuarea acesteia.

Când încep să se vadă rezultatele?

Persoanele care apelează la acest tratament corporal sunt destul de sceptice cu privire la rezultatele pe care le garantează. Într-adevăr, poate părea greu de înțeles procesul prin care țesutul adipos este eliminat.

În cadrul Clinicii Yiara, pacienții care au apelat la tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză încep să vadă rezultatele chiar după prima ședință. Ședința durează aproximativ 60 de minute, timp în care circa 30% din grăsime este complet eliminată. De ce complet? Pentru că, odată distruse, celulele de grăsime sunt eliminate cu ajutorul sistemului fagocitar, care le reciclează și le transformă în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitate de regenerare.

Prin criolipoliză se pot trata maxim trei zone corporale deoarece organismul uman beneficiază de un număr fix de macrofagi. Aceștia din urmă fac față unui număr finit de celule adipoase moarte.

Ce preț are criolipoliza și unde poate fi efectuată?

Prețul unui tratament de slăbire localizată prin criolipoliză variază de la o clinică la alta. În cadrul Clinicii Yiara, acesta este stabilit în funcție de zonele ce necesită tratament, numărul de sesiuni necesare și de obiectivele avute în vedere,

În luna martie, Yiara are o ofertă specială pentru toate persoanele care doresc să își modeleze frumos corpul: 4 aplicatori criolipoliză CoolTech® și 4 aplicatori Accent Prime la 1300 de lei, preț redus de la 4500 de lei. Pentru mai multe informații despre aceasta, sau despre alte proceduri, specialiștii Yiara vă stau la dispoziție!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din health & diet