OQO Cel mai nou show-room de optică

OQO Cel mai nou show-room de optică

Un nou magazin de optică ne-a atras atenția. De curând s-a deschis pe Calea Victoriei 60 un nou magazin fresh, cu un design modern și sute de perechi de ochelari de soare și de vedere aparținând celor mai faimoase branduri de fashion internaționale. 

Magazinul OQO vine ca o completare a experienței de peste 14 ani în domeniul opticii medicale pe care compania mamă, Star Optic, o are și cu care se mândrește. 

Acest nou magazin declină shop-ului online www.oqo.ro intr-o forma fizică pentru a veni în completarea gamei de servicii pentru a putea răspunde integrat necesităților clienților. În magazinul din Str. Calea Victoriei 60, OQO oferă servicii complete, de la consult oftalmologic până la consultanță în alegerea ramelor potrivite și customizarea lentilelor de vedere sau pentru ochelari. 

Printre brand-urile comercializate în cadrul showroom—ului, atât online cât și fizic, se numără Saint Laurent, Prada, Tom Ford, Silhouette, Chloe, Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci și multi alții. 

De curând OQO a introdus în selecția sa și o gamă exclusivistă, TOM FORD Private Collection ce se găsește într-un număr limitat de magazine în lume, în România doar în magazinul OQO, iar pe viitor magazinul plănuiește să aducă și alte brand-uri exclusiviste și colecții de lux pentru a se diferenția și a oferi clienților o gamă completă, pornind de la perechi de ochelari mass-market până la piese de high-end.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial