O scrisoare pierdută

O scrisoare pierdută revine pe scena Sălii ”Ion Caramitru” a TNB, cu toate ingredientele acestei savuroase istorii de amor și intrigă politică.

O scrisoare pierdută

Horațiu Mălăele  propune pentru 2022 (când aniversăm 170 de ani de la nașterea autorului)  o viziune personală 'revăzută și adăugită' care aduce în actualitate și face vizibile, nu doar absurdul și mizeria vieții politice românești – nu de puține ori percepute cu simpatie și amuzament -, ci mai ales grotescul și urîtul acestei lumi.

'O scrisoare pierdută este un spectacol ridicat pe profilul vechii Scrisori, într-o formulă nouă, adăugată și îmbogățitoare, spre liniștea conservatorilor și patima iubitorilor de teatru'. Horațiu Mălăele

O distribuţie de zile mari va da viaţă lumii atât de colorate din scena şi din culisele politichiei româneşti. Alături de: Horațiu Mălăele (Dandanache),  Mircea Rusu (Tipătescu), Virgil Ogăşanu (Trahanache), Mihai Constantin (Caţavencu), Marian Râlea (Cetăţeanul turmentat), Raluca Petra (Zoe), Marius Rizea (Farfuridi), Mihai Calotă / Eduard Adam (Brânzovenescu), Marcelo S. Cobzariu (Pristanda), Victoria Dicu ( Muta), în scenă vor intra numeroși 'cetățeni' și 'polițiști, dar și o fabuloasă orchestră condusă de maestrul acordeonului, Emy Drăgoi.

Vă așteptăm pe 24 și 25 martie, de la ora 20.00, la Sala Ion Caramitru'  a Teatrului

Național.

Bilete online pe www.tnb.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial