Nutrilite lansează o gamă de soluții pentru provocările zilnice ale generațiilor actuale

Nutrilite, marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare, lansează în Europa două produse dezvoltate cu gândul la nevoile generației Millenials.

Nutrilite lansează o gamă de soluții pentru provocările zilnice ale generațiilor actuale

În ziua de azi, femeile duc vieți complexe în care dorința de a jongla cu mai multe responsabilități este prioritară. Însă, presiunea, obligațiile și oportunitățile din zilele noastre constituie adevărate provocări, iar menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos devin obiective din ce în ce mai greu de atins. De asemenea, lipsa de timp și nesfârșitele liste de sarcini pot cauza atât stres, cât și oboseală și lipsă de energie.

De aceea, Nutrilite lansează o gamă de produse care să aducă echilibru sistemului imunitar, fiind concepute special pentru mame și femei din generația Millenials, dar care sunt totodată potrivite pentru oricine, indiferent de sex sau vârstă. Atunci când viețile complexe își pun amprenta asupra sănătății, este nevoie de un sprijin suplimentar care poate fi ușor încorporat în rutina zilnică, mai ales când provocările par că nu se mai termină.Graphical user interface, website

Description automatically generated

În Europa, 30% dintre femeile mileniale, cu vârste curprinse între 25 și 39 de ani, se confruntă zilnic cu stres. Cu Nutrilite Less Stress, More Yes, gestionarea stresului devine mai ușoară, ajutându-le să se simtă relaxate în orice situație. Formula sa este încapsulată în pliculețe individuale, solubile în apă, care pot fi ușor de administrat oricând în timpul zilei, fie că e la birou sau acasă.  Gustul lor delicios de caise și portocale adaugă un plus de savoare zilelor agitate, fiind totodată o formulă vegetariană – nu conține coloranți artificiali sau conservanți, și nici gluten sau lactoză. Conține iod, acid folic, vitamina B2 și magneziu care te calmează și energizează, reducând oboseala și epuizarea, plus extract de roiniță, care are rol de a menține funcțiile mentale și cognitive la un nivel normal, oferind un efect relaxant.
A picture containing indoor

Description automatically generated

Al doilea produs din noua gamă Nutrilite se prezintă sub forma unor comprimate gumate delicioase, cu aromă de zmeură, și anume Nutrilite Immuno – Sprijin Imunitar. Acestea conțin Vitamina C și Zinc, ambele ajutând la funcționarea normală a sistemului imunitar, iar extractul din fructe de soc este renumit pentru capacitatea sa de a sprijini mecanismul natural de apărare al organismului.

De asemenea, Nutrilite Immuno intră în categoria suplimentelor vegane, fără gluten, lactoză, coloranți artificiali sau conservanți, fiind astfel ideal pentru o categorie vastă de clienți. Datorită formulei sale, acesta poate fi ușor inclus în dieta fiecăruia și se poate administra indiferent de momentul sau locul în care te afli.

Când vine vorba de produsele Nutrilite, acestea respectă standardele înalte oferind ingrediente de calitate – pe lângă extractele naturale pe bază de plante, vitaminele și mineralele sunt folosite pentru a susține sistemul imunitar. Pentru ingredientele din suplimentele alimentare care nu se pot produce la propriile ferme, Nutrilite se asigura că producătorii parteneri respectă standardele de producție riguroase și practicile de trasabilitate.

Vizitați www.amway.ro pentru a descoperi noua gamă Nutrilite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial