Nebun din dragoste la TNB

”Nebun din dragoste” este o piesă a unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, Sam Shepard - un artist revoltat și nonconformist, celebru nu numai în lumea teatrului, dar și în industria de film de la Hollywood.

Nebun din dragoste la TNB

Un spectacol în care pericolul este iminent, iar minciuna devine convenție și unică șansă pentru o iubire, poate mai puțin vinovată. Eddie și May sunt doi tineri obligați de propriul trecut să-și trăiască pasiunea în furie și nesiguranță. 

Ce spune regizorul Claudiu Goga despre 'Nebun din dragoste' : 

„O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat.” 

Nebun din dragoste – Un thriller intens, cu răsturnări de situații și personaje captive propriilor amintiri și obsesii. Reprezentația din 4 februarie este SOLD OUT, dar în curând se vor pune în vânzare bilete pentru reprezentația din 26 februarie. 

Din distribuție fac parte: Gavril Pătru, Raluca Aprodu, Mihai Călin, Ioan Andrei Ionescu, Camelia Moise

Nebun din dragoste de Sam Shepard

Traducere: Andrei Marinescu

Regie: Claudiu Goga

Decor: Ştefan Caragiu

Costume: Liliana Cenean

Muzica: Valentin Luca

Asistent scenografie: Iulia Popescu

Spectacolul este programat la ora 20:00, la Sala Atelier a Teatrului Național 'I. L. Caragiale' din București. Biletele se pot achiziționa atât online cât și de la Casa de Bilete TNB. Mai multe informații pe www.tnb.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial