MORBIUS, SONIC THE HEDGEHOG, dar și  ZORILLO, ZDRELOS ŞI BEZMETIS vin în aprilie la Happy Cinema

În aprilie, supereroii sosesc pe marele ecran! MORBIUS, SONIC THE HEDGEHOG 2 și SECRETUL LUI ZORILLO sunt câteva dintre premierele lunii.

MORBIUS, SONIC THE HEDGEHOG, dar și  ZORILLO, ZDRELOS ŞI BEZMETIS vin în aprilie la Happy Cinema

Monstru, vampir sau liliac? Salvator sau demon? O nouă legendă Marvel va încanta fanii începând cu 1 aprilie. MORBIUS este povestea doctorului Michael Morbius (Jared Leto) care, având o boală rară a sângelui și hotărât să-i salveze pe ceilalți care au aceeași soartă, încearcă un pariu disperat. După ce mai întâi pare să aibă un succes uimitor, o parte întunecată din el se dezlănțuie. Răul va fi învins de bine sau Morbius va ceda noilor lui porniri misterioase?

Vezi trailerul: https://bit.ly/3iT3e7l 

E pufos, e albastru și cam încurcă-lume. SONIC THE HEDGEHOG s-a întors și are un nou partener. Împreună cu Tails luptă împotriva lui Robotnik și a lui Knuckles și pleacă în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. O super aventură în care mai apar Idris Elba, Jim Carrey și James Marsden.

Zorillo, Zdrelos şi Bezmetis pleacă și ei în căutarea unei ființe cu puteri nebănuite: un pârș argintiu tărcat ce poartă vibraţia magică secretă, esențial pentru programul spaţial al dacilor. O parodie cum n-ai mai văzut de la romani încoace, SECRETUL LUI ZORILLO este din 22 aprilie la Happy Cinema. 

Și veștile bune nu se termină aici. ANIMALE FANTASTICE: SECRETELE LUI DUMBLEDORE, BĂIEȚII RĂI, o animație bazată pe seria de cărți best seller New York Times, dar și VIKINGUL, în regia lui Robert Eggers au premiera luna aceasta.

Urmărește site-ul www.happycinema.ro și paginile de Facebook Happy Cinema pentru a fi la curent cu toate noutățile.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial