Momentele în care trebuie să alegi aranjamente florale deosebite

Florile sunt extrem de frumoase și de utile, deoarece acestea pot înfrumuseța orice tip de spațiu. Astfel, florile se regăsesc în cadrul multor evenimente și locații

Momentele în care trebuie să alegi aranjamente florale deosebite

Florile sunt extrem de frumoase și de utile, deoarece acestea pot înfrumuseța orice tip de spațiu. Astfel, florile se regăsesc în cadrul multor evenimente și locații, deoarece au puterea de a aduce un plus de optimism, veselie și stare de bine. 

Citește în continuare articolul și află care sunt momentele în care ai neapărat nevoie de câteva aranjamente florale deosebite, care să completeze perfect decorul. 

Iată când ai nevoie de aranjamente florale cu aspect inedit:

  • La cununia civilă

Dacă te hotărăști să te cununi civil înainte de marea zi a nunții, trebuie să te gândești la o modalitate în care să decorezi cât mai frumos locația evenimentului. Astfel, pe lângă decorațiunile specifice scaunelor și mesei, trebuie să te gândești la modalitatea în care poți amplasa câteva aranjamente florale cu flori de vară de la Floria.ro. 

Poți să le așezi pe podea, lângă scaune sau poți să cumperi câteva aranjamente cu ajutorul cărora să îmbraci cât mai frumos masa unde sunt depuse actele de semnat. 

  • La nuntă

Cu siguranță că ai nevoie de aranjamente florale la nuntă, deoarece acestea au scopul de a completa perfect decorul feeric, de basm la locației. Astfel, dacă îți dorești aranjamente florale deosebite pentru ziua nunții, cel mai bine este să îți îndrepți atenția către cele realizate cu hortensii, trandafiri galbeni, roz sau albaștri și crini. 

Nu uita însă, că este foarte important ca aranjamentele florale alese să se potrivească perfect cu nuanțele cu care este decorată sala petrecerii. Astfel, nu te grăbi, atunci când alegi florile de nuntă.

  • La botez

Chiar dacă ai un băiețel ștrengar, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să existe flori la petrecerea de botez a acestuia. Astfel, în momentul în care organizezi botezul copilului tău, este esențial să iei în considerare și câteva aranjamente florale, care să întregească design-ul evenimentului. 

Poți să alegi aranjamente florale realizate cu nuanțe puternice de verde, albastre sau mov. 

  • La petrecerea de zi de naștere

Dacă îți organizezi petrecerea onomastică acasă, în curte sau pe terasă, trebuie să iei în vedere câteva aranjamente florale, care să schimbe cu totul aspectul general al locației. Poți amplasa astfel de aranjamente pe polițele foișorului, pe etajerele din terasă sau pe jos, pe aleea principală din curte. 

În acest fel reușești să obții un decor de vis!

  • Când vrei să adaugi un plus de frumusețe în casă

În cazul în care consideri că locuința ta este lipsită de personalitate și de strălucire, încearcă să iei în considerare câteva aranjamente florale pe care să le amplasezi peste tot în casă. Așează astfel de flori pe măsuța de cafea, pe masa de dining, pe pervazul geamului din bucătărie și pe treptele scării. 

Cu siguranță, după ce termini de aranjat florile în casă, te poți bucura de un cămin cu un aspect cu totul diferit, mult mai primitor și călduros!

În cele din urmă, ține cont de toate sugestiile de mai sus și alege întotdeauna cele mai frumoase aranjamente florale, care să iasă din anonimat. 

Sursa foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial