Mic dejun servit la pat de Ziua Îndrăgostiților

Se apropie ziua îndrăgostiților, ocazia perfectă de a petrece (măcar) o dimineață leneșă în cadrul intim al dormitorului, răsfățați de persoana iubită.

Mic dejun servit la pat de Ziua Îndrăgostiților

Se apropie ziua îndrăgostiților, ocazia perfectă de a petrece (măcar) o dimineață leneșă în cadrul intim al dormitorului, răsfățați de persoana iubită.

Evident că nu e nevoie de evenimente pentru a dedica timp și atenție nouă înșine și celor de lângă noi; de aceea vă propunem să creăm împreună dormitorul perfect în care amenajarea ține cont de nevoia de a transforma spațiul într-unul special, în care vrei să dansezi, să faci parada modei și să deguști delicii rafinate livrate direct la pat.

Folosind câteva trucuri simple, atmosfera din dormitor poate fi transformată pe loc într-una romantică!

Începem cu alegerea unei lenjerii de pat de calitate, completată de perne și cuverturi fine, cu texturi moi, mângâietoare. Adăugăm buchete de flori parfumate sau doar petale colorate în boluri cu apă proaspătă la picioarele patului, pe noptieră sau pe comoda din apropiere – cu cât mai multe, cu atât mai romantic…

Lumina caldă, difuză, are un rol esențial în crearea atmosferei, așa că putem apela la ghirlande de lumini, la corpuri de iluminat cu lumină direcțională sau ne putem juca cu filtre din dantelă așezate neglijent peste veiozele de la capul patului.

Dacă am obținut efectul romantic pe care îl căutam, e cazul să ne ocupăm puțin și de confort!

Ca să ne placă să petrecem timp în dormitor și pe timp de zi, trebuie să ne asigurăm că avem un pat comod, o saltea de calitate și accesoriile potrivite pentru a savura micul dejun în pat.

Recomandarea designerilor italieni de mobilă este să optăm pentru un pat generos, cu saltea de calitate care oferă susținere confortabilă și asigură odihnă deplină. Paturile cu finisaj textil de velur sunt alegerea ideală atât pentru aspectul spectaculos, cât și pentru beneficiile funcționale indiscutabile: finisajul de velur înseamnă margini rotunjite atât pentru baza cât și pentru tăblia patului, precum și confort desăvârșit în poziția „rezemat'.

Alegerea saltelei este o chestiune foarte personală, dar dacă nu ai motive speciale să optezi pentru un anumit tip de saltea, îți recomandăm să încerci un model cu nivel de fermitate ridicat sau reglabil. Structura combinată cu straturi de spumă, cu arcuri împachetate sau cu lamele ortopedice oferă confortul căutat de fiecare.

Înainte de a aștepta dimineața zilei îndrăgostiților sau orice dimineață în care îți permiți să lenevești în confortul dormitorului, asigură-te că ai o tavă generoasă destinată micului dejun servit la pat! Pregătește și ceștile de porțelan, șervetul cu inimioare și poate un indiciu despre ce îți dorești să savurezi în pat în dimineața următoare.

Rețeta este valabilă deopotrivă pentru domni și pentru doamne. Surprizele mici aduc zâmbete mari și încălzesc inimile tuturor!

Vă invităm să vă faceți viața și mai frumoasă și să sărbătoriți zile minunate în locuința voastră în fiecare zi. De aceea, am pregătit o selecție vastă de paturi, dar și multe idei pentru design interior pe site-ul rovere.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial