Luna Femeii este sărbătorită la DIVA cu filme în fiecare seară de vineri, de la 21:00

La DIVA, serile de vineri din 18 și 25 martie aduc personaje memorabile, comedie și acțiune, o combinație perfectă pentru un început de weekend în formă!

Luna Femeii este sărbătorită la DIVA cu filme în fiecare seară de vineri, de la 21:00

Pe 18 martie Diana (Melissa McCarthy) fură identitatea unui om de afaceri în filmul Hoața de identitate (Identity Thief, 2003) și îi folosește cărțile de credit.

Pentru că autoritățile nu îl pot ajuta, păgubitul, blândul și manieratul Sandy Patterson (Jason Bateman), pornește chiar el în căutarea acelei tornade umane, escroaca Diana, care i-a  dat viața peste cap și i-a provocat nenumăratele probleme.

Un film de comedie ce asigură o doză sănătoasă de endorfine perfectă pentru o seară de vineri. Alternând momentele de tensiune și comedie, filmul atrage atenția asupra unui fenomen tot mai des întâlnit, furtul de identitate. 

Gardienii destinului (The Adjustment Bureau, 2011) este programat pe 25 martie și îi aduce pe micul ecran Matt Damon în rolul ambițiosului politician David Norris care, tocmai când e pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlnește pe Elise Sellas (Emily Blunt), o frumoasă dansatoare de care se îndrăgostește. 

Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. Lupta cu destinul nu este ușoară, dar ce miză mai bună există decât aceea de a fi împreună cu sufletul pereche?

Sărbătorește Luna Femeii alături de DIVA, cu filmele de vineri seara!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial