Lentilele de contact colorate: o metodă excelentă de schimbare a expresiei ochilor

Evenimentele la care iei partei în mod regulat, cum ar fi zilele onomastice, cele aniversare, nunțile sau botezurile organizate de rudele și prietenii tăi sunt mereu prilej de bucurie.

Lentilele de contact colorate: o metodă excelentă de schimbare a expresiei ochilor

Totodată, reprezintă ocazia excelentă de a-ți pune în valoare expresia ochilor, dar și aspectul fizic, în ansamblu. Atunci când primești invitația de a fi mai aproape de cercul tău de prieteni sau de anturajul propriilor tale rude, primul lucru la care te gândești este cum să îi surprinzi plăcut. De aceea, se poate spune că ai la dispoziție mai multe metode pentru a-ți pune în valoare abilitățile de showman.

Dar oare, te-ai gândit cumva ce ar spune cei apropiați la vederea unui colorit mirific și strălucitor al ochilor tăi? Să fie un set de lentile de contact colorate arma letală la îndemână pentru a surprinde plăcut audiența?

Iată, așadar, răspunsul în rândurile ce urmează!

Lentilele colorate – la îndemâna oricui

Despre articolele optice colorate, specialiștii au publicat tot felul de detalii care mai de care mai interesante. Despre această categorie specială de lentile, știm câteva lucruri esențiale. În primul rând, ele pot fi achiziționate și purtate de către utilizatorii corecțiilor optice, cât și de persoanele care nu au nevoie de asemenea dispozitive optice în vederea corectării defectelor de vedere.

Ca atare, pe piață sunt disponibile două categorii de lentile de contact colorate: cele pentru corectarea problemelor de vedere, cu dioptrie, și cele pentru cei care intenționează doar să schimbe culoarea ochilor, nefiind diagnosticați cu o afecțiune oculară, cu dioptrie 'zero'. Lentilele de contact colorate pot fi folosite pe tot parcursul zilei, concomitent cu alte tipuri de lentile de contact.  

Lentilele de contact colorate de tipul Air Optix Colors au puterea de a schimba cu ușurință aspectul estetic al feței cu ocazia unor evenimente importante, recepții, nunți sau sesiuni foto.

Care sunt principalele sortimente de lentile de contact

Accesoriile oftalmologice colorate pot fi grupate în mai multe categorii, cuprinzând, aici, atât sortimente de culori convenționale, cât și sortimente de culori neconvenționale.

Astfel, pe piață sunt disponibile:

  • lentile de contact colorate verzi;
  • lentile colorate albastre;
  • lentile de contact colorate gri;
  • lentile de contact colorate maro;
  • lentile colorate turcoaz și safir

Lentile verzi

În primul rând, lentilele de contact verzi sunt folosite pentru a schimba culoarea ochilor, dar și pentru a da o nuanță ceva mai intunecată sau mai deschisă. Lentilele de contact sunt cea mai palpabilă opțiune pentru a schimba rapid culoarea ochilor. Sunt populare, atât în rândul tinerilor, cat si al celor mai mari, curioși și atrasi de lucruri noi.

Lentilele verzi sunt utilizate și de către persoanele diagnosticate cu afecțiuni oculare, care se plictisesc de lentile de contact tipice sau de tradiționalii ochelari. Un beneficiu imens al lentilelor verzi este proprietatea lor corectivă și posibilitatea de a cumpara fără dioptrie. Ele sunt selectate, deseori, de către purtătorii cu ochi de culoare gri sau albastru.

Lentilele verzi sunt minunate si recomandate persoanelor cu păr castaniu sau roșu ăi piele deschisă la culoare. Desigur, culoarea verde este suficient de universală, astfel încât toata lumea o poate purta. Lentilele verzi vor fi perfecte pentru persoanele cu o frumusețe și aspect asemănător toamnei. Ele au proprietatea de a adăuga multă originalitate și vor fi o sursă de încântare și satisfacție.

Lentile de contact albastre

Lentilele de contact albastre sunt un set de articole optice folosite în scop terapeutic, cat și cosmetic, care sunt folosite pentru a realiza o transformare imediată, dar, în acelasi timp, și surprinzătoare, a culorii ochilor. Coloritul natural al ochilor va arata senzațional, iar ochii tăi vor radia de strălucire. Folosește lentile de contact albastre pentru a-i lua prin surprindere pe cei apropiați ție la petreceri de Halloween, Revelion, la zile de evenimentele importante din viața ta sau la ceas aniversar.

Lentilele de contact albastre sunt folosite de persoanele care doresc să își schimbe ușor aspectul estetic. Ele aleg versiunea albastră a lentilelor, deoarece caracteristicile sale speciale sunt finețea și delicatețea. Merită amintit faptul că lentilele de contact albastre au și alte proprietăți. Persoanele cu ochi deschisi la culoare își pot îmbunătăți culoarea lor, astfel încât ochii lor să fie mai bine puși în relief.

Lentilele de contact gri

Unii oameni doresc sa isi schimbe imaginea, dar nu toata lumea este pregatită pentru transformări radicale. Prin urmare, ei caută soluții care sa le garanteze o metamorfoză ușoară și subtilă. Acest rezultat iți va permite să cumperi lentile gri care să evidențieze cu uțurință punctele tari și să elimine imperfecțiunile ochilor, dar si pe cele ale feței. Nu degeaba, lentilele gri sunt considerate a fi un instrument excelent pentru a scoate mai bine în relief culoarea ochilor. Trasatura caracteristică a acestor lentile este naturalețea, deci riscul de evidențiere a culorii artificiale nu există. În plus, aceste tipuri de lentile de contact nu blochează refracția lumii și nu provoacă uscăciunea ochilor. Culoarea cenusie este folosită mai ales de oamenii cu ochi albaștri, deoarece, pe o suprafață albastră, este cel mai usor să obtii efectul dorit. Adesea, alegerea lentilelor de contact gri este dictată de visul de a avea o culoare diferită decât cea cu care te-ai născut.

Lentile de contact turcoaz și safir

Lentilele turcoaz vor fi utile nu numai pentru persoanele care au nevoie de o schimbare rapidă, dar și pentru cei care pur și simplu se plictisesc cu lentile clasice. Ele oferă o libertate nenumarată pentru toate tipurile de corecții ale ochilor, inclusiv pentru cei cu astigmatism. Culoarea originală a lentilelor adaugă încredere. Sunt atractive atât în timpul zilei cât și noaptea. Ele sunt un plus minunat pentru un eveniment atât de special. Si cel mai important: lentilele turcoaz și safir accentuează machiajul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial