Inspirația pentru cadoul perfect pentru EL vine de la Finestore

Fii ajutor de Moș Crăciun cu o comandă online! Vei scuti mult timp și mulți nervi pe care i-ai irosi în aglomerația specifică acestei perioade!

Inspirația pentru cadoul perfect pentru EL vine de la Finestore

Așa cum unii bărbați preferă sportul, pescuitul sau filmele, alții sunt pasionați de băuturi fine. Colecționari sau pur și simplu consumatori ocazionali, aceștia vor ști să aprecieze o băutură cu un buchet deosebit, cu poveste și personalitate, atunci când o vor primi în dar de Crăciun. Iar la FineStore ai de ales dintr-o ofertă variată de astfel de licori!

Unii preferă un vin bun, alții apreciază oricând un whisky de calitate. O sticlă de Nucky Thompson, blend de whisky scoțian denumit după un faimos gangster american al anilor 1930, va cuceri orice bărbat cu gustul său proaspăt și neted, cu note discrete de măr verde, miere și flori albe, dar și cu un finish delicat de nuci. În funcție de preferințele sale, îl poți impresiona și cu un whisky cu un caracter elegant și discret, precum Gentleman Jack, sau unul sofisticat, precum Macallan. Iar, dacă îi oferi alături și un trabuc de calitate, vei fi cel mai inspirat Moș Crăciun!

Alți bărbați preferă un coniac sofisticat, iar pentru ei o sticlă elegantă de Frapin este cadoul ideal. Cei care ar savura mai degrabă un gin cu buchet complex vor aprecia, cu siguranță, băuturile din colecția G’Vine, gin aromat care ar face pe oricine să o dea pe franceză încercând să-i descrie calitățile.

Vodka este o băutură comună doar dacă faci alegeri comune; în caz contrar, poate fi o experiență senzorială cu adevărat special! Dovadă sunt sortimentele comercializate pe FineStore si care pot fi oricând simboluri ale excelenței în materie de tărie: Crystal Head Vodka și Mont Blanc Vodka. Dacă aceasta din urmă este potrivită atât pentru a fi consumată seacă, cât și într-un cocktail revigorant, Crystal Head este o băutură aproape prețioasă, dat fiind faptul că este filtrată prin straturi de cristale pentru a atinge o puritate extraordinară.

Bărbații puternici vor ști oricând să aprecieze un rom de calitate. Dictador, AH Riise sau Matusalem sunt alegeri ideale pentru aceștia, oferind fiecare un gust excelent, arome deoebite și experiențe gustative de neegalat!

Fii ajutor de Moș Crăciun cu o comandă online! Vei scuti mult timp și mulți nervi pe care i-ai irosi în aglomerația specifică acestei perioade!

Odată ce te-ai hotărât asupra produselor pe care vrei să le comanzi pentru a le dărui celor dragi, tot ce mai ai de făcut este să le adaugi în coș și să finalizezi comanda! Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile a căror valoare depășește 199 de lei, iar acestea vor ajunge la destinație în cel mult două zile lucrătoare. Adică mai puțin decât ar dura să te plimbi prin magazine în această perioadă, pentru a umple sacul lui Moș Crăciun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial