Implantul de păr – cât mă costă? Merită?

Bărbat fiind, te gândești că îmbătrânești abia când părul îți albește în totalitate.

Implantul de păr - cât mă costă? Merită?

 Femeie fiind experimentezi îmbătrânirea chipului, nicidecum nu îți imaginezi că pierderea părului ar putea fi acea problemă care trădează vârsta. Uneori însă nici măcar nu este vorba de vârstă, pierderea masivă a părului – până la a avea goluri pe scalp – are legătură cu alți factori. 

Bărbați sau femei, ambele categorii de persoane experimentează lipsa părului, uneori indiferent de vârstă. Este cu atât mai frustrant când situații de acest gen apar în tinerețe. Din fericire însă, implantul de păr este o soluție. Avem și în țară medici specializați și clinici de top, cum este și cazul celei numite Dr. Felix Hair Implant – cu pagina de prezentare drfelixhairimplant.ro.

Să faci sau să nu faci implant de păr?! 

Este o decizie personală, însă trebuie spus că este vorba de mai mult decât implantul de păr în sine. Redobândirea podoabei capilare înseamnă o schimbare fizică și psihică. Numai cei care trec prin această situație știu cât de frustrant este:

  • Să își ascundă golurile, atât de evidente, pe suprafața scalpului apelează la tot felul de metode, unele cosmetice, costisitoare. 
  • Să trăiască cu nesiguranța de sine. Au senzația că trebuie să se ascundă mereu. Nu acceptă să fie în atenția cuiva, evită întrevederile cu prietenii, evită ca cineva să îi observe problema, dă tendința de izolare socială. 
  • Să arate ca și când ar fi îmbătrânit, mai mult, mai rapid, într-un timp record. Schimbarea este una de la cer la pământ, aceeași persoană cu podoabă capilară completă poate arăta cu până la 10 ani mai întinerită. 

Problema se amplifică, nu se stopează și din nefericire nici nu este reversibilă. Implantul de păr este calea sigură cu efect permanent. Desigur, trebuie identificată mai întâi de toate problema, dar tratamente pentru pierderea părului nu există – cu excepția cazurilor în care acest lucru a depins de un tratament hormonal spre exemplu, caz în care după încetarea administrării situația ar putea să se remedieze. 

Să faci sau nu implant ține de ce îți dorești pe termen lung până la urmă. Cert este că vorbim numai de avantaje, din toate punctele de vedere. 

Cât costă procedura de implant de păr? 

Ajungem și la întrebarea ce stă pe buzele tuturor celor interesați de procedura de implant de păr: cat costa un implant de par? Adevărul este că tehnica pusă în aplicare de medicul specialist este aceeași și anume Q-FUE. Tehnica este una modernă și îmbunătățită, presupune o abordare mai avantajoasă pentru pacient. Acestuia nu i se taie porțiuni din scalp. Extragerea firelor de păr este manuală, implantarea lor acolo unde trebuie va fi, de asemenea, manuală. 

În funcție de calitatea foliculilor, în funcție de suprafața unde firele de păr trebuie implantate, costul total al procedurii diferă. Pentru că, evident, niciun caz nu se aseamănă cu altul. 

Despre costuri și estimări cei interesați vor afla după o primă vizită la medicul specialist. În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant consultația în primă fază este  gratuită și poate fi și solicitată online. Pe baza aspectelor evidente medicul observă cât de gravă este situația și estimează cât de complexă va fi procedura de implant de păr. 

O abordare care ar putea să îi avantajeze pe cei care cred că este prea scump sau sunt speriați de investiția ce ar urmă să o facă este plata în rate. La Dr. Felix Hair Implant poate fi solicitată plata în rate de la un unu până la 5 ani. În acest caz puteți solicita acest tip de plată și un răspuns îl veți primi în 48 de ore. În pagina oficială a clinicii veți putea regăsi mai multe detalii. 

Contact:

Șos. Nordului Nr. 102G, sector 1, București

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial