HONOR Magic4 Lite – accesoriul ideal pentru creatorii de conținut preocupați de stil

HONOR Magic4 Lite – accesoriul ideal pentru creatorii de conținut preocupați de stil

Vrei să ai un telefon smart, cu un design cool și care să aibă o baterie care se încarcă super rapid? Atunci HONOR Magic4 Lite este chiar accesoriul de care ai nevoie! Numele i se potrivește de minune căci este o adevărată magie viteza cu care se încarcă bateria, fiind gata de utilizare în doar câteva minute.

Acest nou model lansat de HONOR utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir HONOR SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute. Așadar, te poți bucura de până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare.

În plus, arată incredibil de bine, dar acest aspect este doar cireașa de pe tort! Primii utilizatori sunt deja foarte încântați și laudă atât performanțele, cât și designul impresionant al acestui smartphone. 

Accesoriul care complimentează orice ținută

Dincolo de funcțiile gadgetului, acesta este și un veritabil accesoriu, care complimentează cu succes orice ținută, oriunde și oricând. Cu siguranță atrage toate privirile! HONOR Magic4 Lite are o structură compactă cu rame super înguste, cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie, devenind un dispozitiv subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste sau genți de mici dimensiuni.

HONOR Magic4 Lite este conceput special pentru un public preocupat de stil. Așadar, acest model de smartphone este disponibil pe piața din România în trei culori fascinante: Titanium Silver, Midnight Black and Ocean Blue.

HONOR Magic4 Lite – o experiență de vizionare și de gaming imersivă

Dacă ești pasionat de gaming sau vrei să vezi cel mai nou clip al vloggerului tău preferat, ai la dispoziție ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi, care îți oferă o experiență de vizionare și de gaming imersivă. 

Cum te ajută să produci conținut online?

Ești chiar tu un creator de conținut? Vrei să urci super clipuri pe TikTok sau Youtube rapid sau ai de gând să dai lovitura cu un Reels fabulos? Acum este foarte simplu să faci asta chiar de pe telefon.

Funcțiile Dual View Recording și Micro Movie Mode, soluții ideale de înregistrare și editare video pentru creatorii de conținut care nu vor să piardă timp și care vor să fie cât mai eficienți cu putință. 

Mai mult decât atât, creatorii de conținut online din România se pot bucura și de super procesorul Snapdragon 695 5G, acest model de telefon fiind unul dintre primele smartphone-uri din industrie care vin cu această dotare.

„HONOR Magic4 Lite promite o experiență de top pentru generația tânără interesată de experiențe vizuale imersive. Prin soluțiile tehnologice inovatoare, ecranul captivant HONOR FullView și încărcarea HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic4 Lite oferă o experiență de utilizare a smartphone-ului extraordinară pentru utilizatorii din România', a declarat George Zhao, CEO al companiei HONOR.

Practic, noul smartphone lansat de HONOR este dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de o performanță îmbunătățită a bateriei pentru a-și putea duce ziua la bun sfârșit cu succes. Te poți bucura și de divertisment nelimitat chiar și în timpul deplasărilor. 

Despre HONOR

Înființată în 2013, compania HONOR este un furnizor lider global de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și toate canalele, pentru toți oamenii. 

Având un accent strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial