Haine mai curate, cu economie la energie, apă și detergent

Știm din experiență proprie cât de importante sunt pentru tine comorile pe care le-ai adunat în garderobă și care îți definesc atât de bine stilul personal. Acum, îți spunem și cum să le speli și să le usuci eficient, făcând economie la energie, apă și detergent.

Haine mai curate, cu economie la energie, apă și detergent

Nu e nevoie să ne ascundem după deget. Orice femeie pasionată de modă ține la hainele sale și vrea să le păstreze și să le poarte timp cât mai îndelungat, în cele mai bune condiții. Și chiar dacă ai acumulat deja o mulțime de informații despre cum să-ți îngrijești, să-ți organizezi și să-ți stilizezi cât mai bine piesele preferate (multe, sperăm, chiar din materialele pe care le-am pregătit de-a lungul timpului), nu strică să mai facem un update, mai cu seamă că am descoperit pentru tine o soluție smart de îngrijire a hainelor, care nu e doar economicoasă și eficientă, dar e și blândă cu piesele tale fragile și, foarte important, cu mediul. 

Și asta pentru că nu mai putem vorbi în ziua de astăzi doar despre dragostea noastră pentru haine. Acum, e vital să facem alegeri vestimentare bune, să investim în haine pe care le vom putea purta cât mai mult, și să le îngrijim astfel încât acest lucru să fie posibil, gândindu-ne, în același timp, și la costurile pe care acea îngrijire le are pentru mediu. 

Până la urmă, atenția pe care o acorzi hainelor tale și felul în care le prelungești viața sunt practici sustenabile, fără de care nu ne mai putem numi fashioniste menținându-ne, în același timp, conștiințele curate. Un lucru esențial, dacă stăm să ne gândim la faptul că acum achiziționăm haine mai mult ca oricând – doar în Marea Britanie, de pildă, sunt cumpărate peste două tone de îmbrăcăminte pe minut! Iar dacă industria fast-fashion ne-a obișnuit să ne îndrăgostim de noi trend-uri cu o frecvență uluitoare, ultimii ani ne-au arătat că trebuie să ne ținem în frâu această ispită și să investim în piese care merită, să ne gestionăm mai înțelept resursele și să ne orientăm către produse electrocasnice care ne ajută și care nu au un impact devastator asupra mediului. 

Mașina de spălat cu uscător LG care revoluționează modul în care ai grijă de hainele tale

Cum știi deja, igiena, inclusiv a hainelor, e importantă, dar la fel de important este să folosești metode inteligente de a le curăța, care consumă cât mai puține resurse. De aceea știm că ești atentă la performanță energetică a electrocasnicelor pe care le folosești. Iar dacă ai nevoie de o nouă mașină de spălat, avem cea mai bună veste pentru tine. Mașina de spălat cu uscător LG  îți oferă toate funcțiile de care ai nevoie și performează la un asemenea nivel încât va transforma cu totul modul în care cureți piesele la care ții cel mai mult. 

TurboWash: viteză și eficiență energetică

 Mașina de spălat LG îți oferă cicluri de spălare rapide și eficiente energetic, pentru că folosește un spray-jet a cărui acțiune reduce semnificativ timpul necesar pentru ca tu să îți împrospătezi cu succes hainele. Iar această tehnologie vine în completarea tehnologiei 6 Motion Direct Drive, pulverizând apa direct pe țesături, și îmbunătățind, astfel, performanțele de curățare. Și asta pentru că, spre deosebire de majoritatea mașinilor de spălat, care se umplu cu apă din spate, modelele TurboWash adaugă duze de presiune mai mare în partea din față a tamburului, care ajută la înmuierea rapidă a hainelor. Astfel, cu TurboWash se folosesc mai puțină apă și energie, ca tu să câștigi pe toate planurile.

ezDispense™, pentru un consum redus de detergent și protecția țesăturilor

Mașina de spălat LG vine și cu o funcție care reduce consumul de detergent, pentru că ezDispense™ calculează cantitatea de produs necesară fiecărui ciclu, detergentul fiind apoi adăugat la începutul fiecărei spălări. Așa încât, fie că ai nevoie de o rotire rapidă, sau de o înmuiere lungă pentru piesele vestimentare pe care le cureți, hainele tale vor avea parte de îngrijire de top, fără exces de detergent. În plus, modelul vine și cu o cuvă cu capacitate de spălare mai mare, astfel încât să consumi, per total, mai puțină apă. 

Tehnologia Steam, pentru o igienizare de top

Tehnologiile de spălare cu abur îți fac viața mult mai ușoară, deoarece aburul are puterea de a îndepărta bacteriile și alergenii. Iar tehnologia Steam de la LG elimină până la 99,9% dintre aceștia, igienizând temeinic atât hainele de sport, de pildă, cât și hainele bebelușilor și alte obiecte vestimentare care vin în contact direct cu pielea și pe care le vrei cât mai curate posibil.

AI DD™, o viață mai lungă pentru hainele tale

Tehnologia AI DD™ de la LG este cu adevărat o inovație în lumea curățării. Și asta pentru că nu doar verifică greutatea rufelor pe care trebuie să le speli, ci poate spune și ce fel de țesătură se află în compoziția rochiilor tale. Apoi ajustează mișcările mașinii de spălat în funcție de fragilitatea țesăturilor, având grijă delicat de ele și păstrându-le ca noi mult mai mult timp, astfel încât tu să economisești costuri și să îți porți mai mult piesele preferate. Și, în plus, selectează și cantitatea potrivită de detergent, curățând inteligent și cu blândețe și reducând cu 18% deterioarea țesăturilor, în comparație cu modelele convenționale, după cum au arătat testele.

LG ThinQ, control inteligent

Și, dacă mai aveai nevoie de un motiv să alegi mașina de spălat LG , află că și aceasta beneficiază (și o vei face și tu) de aplicația LG ThinQ, prin intermediul căreia controlezi de la distanță statutul ciclului de spălare, programezi, iar, dacă nu găsești ciclul de spălare potrivit pe afișajul mașinii, poți descărca un ciclu dedicat. Așa că ai soluțiile cele mai smart pentru îngrijirea hainelor tale. 

Articol susținut de LG Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial