Ghidul Enroush pentru festivaluri fără griji

Vara este anotimpul festivalurilor, al libertății și al momentelor savuroase. Fii informată pentru a nu lăsa menstruația să îți dea peste cap entuziasmul și bucuria de a participa la cele mai antrenante evenimente ale verii.

Ghidul Enroush pentru festivaluri fără griji

Vara este anotimpul festivalurilor, al libertății și al momentelor savuroase. Fii informată pentru a nu lăsa menstruația să îți dea peste cap entuziasmul și bucuria de a participa la cele mai antrenante evenimente ale verii.

Chiar dacă evenimentele pe care le-ai programat în timpul acestei veri se desfășoară în timpul menstruației, nu trebuie să îți faci griji. ENROUSH a dezvoltat o gamă întreagă dedicată acestei perioade pentru ca tu să te poți simți la fel de încrezătoare, ca în oricare zi a vieții tale.

Alege să te pregătești pentru cea mai sensibilă perioadă a fiecărei luni cu tampoane bumbac care să îți asigure confortul și protecția necesare. Micul tău ajutor din fiecare lună, a fost inspirat de anatomia corpului femeilor. Tampoanele ENROUSH sunt inovatoare prin puritate și puterea de absorbție a lichidului menstrual. Acestea au fost create din bumbac 100% organic, pentru că sănătatea zonei intime primează.

Tampoanele din bumbac îți vor oferi extra siguranță pentru că puterea de absorbție este distribuită egal, pentru a evita eventualele scurgeri nedorite. Acestea au fost create pentru a se adapta perfect vaginului tău și pentru a evita orice fel de disconfort. Bumbacul 100% certificat este sigur delicat pentru zona ta intimă. Firul exterior este creat, de asemenea, din bumbac pentru că ENROUSH acordă o grijă deosebită în procesul de producție al materialelor.

În perioada festivalurilor, când euforia este la cote maxime, nu uita că protecția este prioritară. Alege să folosești anticonceptionalele pentru a te proteja de o eventuală sarcină nedorită. Înainte de a utiliza anticoncepționale, nu uita să ceri îndrumarea medicului ginecolog.

Avantajele utilizării acestei medicații, pe lângă prevenirea unor sarcini nedorite, te vei putea bucura de cicluri menstruale regulate, menstre mai puțin dureroase sau abundente. În anumite situații utilizarea anticoncepționalelor pot duce la absența menstruației.

Este foarte important să administrezi corect anticoncepționalele pentru ca acestea să poată avea efectul scontat. De obicei de recomandă în variante combinate. Este imperios necesar să îți fie recomandate de medicul ginecolog, pentru că acestea acoperă cicluri menstruale de 21,24 sau 28 de zile.

Dacă ai în plan să devii mamă în viitorul foarte trebuie să știi ce simptome sarcina va urma să resimți. Urmează o perioadă foarte frumoasă în viața ta și eventualele situații de disconfort, este bine să fii informată în ceea ce privește acest aspect.

Până să efectuezi un test de sarcină care să îți confirme 100% că urmează devii mamă în scurt timp, este posibil să resimți o serie de simptome pe care le-ai mai întâlnit, dar poate în alte circumstanțe. Poate că ai resimțit și în cazul SPM simptome precum oboseala accentuată, fluctuații de dispoziție, amețeală sau constipație, este bine să știi că acestea pot vesti o posibilă sarcină. Majoritatea acestor simptome pot fi ameliorate de vitaminele prenatale pe care le poate recomanda medicul ginecolog.

Bucură-te de festivaluri fără griji alături de produsele menstruale organice create special pentru tine de ENROUSH. Fii liberă să simți gustul distracției fără teama de a nu te simți confortabil în cea mai sensibilă perioadă din lună pentru fiecare femeie. ENROUSH va fi prezent la SummerWell pentru al doilea an consecutiv, oferind produse menstruale organice pentru orice femeie care are nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial