Funcționalitate și bun gust pentru bucătăria ta

Atunci când alegi mobila pentru bucătărie trebuie să ai în vedere două aspecte principale.

Funcționalitate și bun gust pentru bucătăria ta

Să asigure suficiente locuri de depozitare și să nu ocupe prea mult spațiu. Bineînțeles, trebuie să aibă un aspect plăcut, potrivit cu restul obiectelor de mobilier existente.

Seturile pentru bucătarii de la Expomob îndeplinesc ambele criterii și aduc totodată multe avantaje de ordin financiar și nu numai. Accesează magazinul online și analizează fiecare varianta în așa fel încât să te asiguri că faci cea mai buna achiziție!

Alege setul de bucătarii în funcție de nevoile tale

Care sunt principalele criterii pe care trebuie să le îndeplinească mobilierul de bucătărie ideal? Preferi un aspect plăcut sau vrei mai degrabă o piesa practica, care să te ajuta să organizezi mai bine spațiul pe care îl ai la dispoziție? Acum nu vă mai trebui să alegi intre cele doua, deoarece variantele disponibile la Expomob au fost configurate în așa fel încât să îmbine perfect particularitățile estetice cu cele funcționale.

Vei putea, așadar, să pui bazele unei bucătarii perfecte care să transforme timpul petrecut gătind într-un adevărat moment de relaxare. Vei contura armonie din punct de vedere cromatic, organizatoric și practic. Tu stabilești fiecare detaliu, de la dimensiuni, forme și culori, la modul de amplasare, tipul materialului sau asocierea de texturi, în așa fel încât să nu fie nevoie de niciun compromis din acest punct de vedere.

Economisește spațiu cu mobila de bucătărie pe colt

Daca, totuși, nu dispui de o bucătărie foarte încăpătoare, variantele de mobila configurate pentru a fi amplasate pe colt sunt soluția salvatoare. În acest fel te vei putea bucura de spatiu suficient de depozitare, în timp ce nu vei aglomera foarte tare camera. De asemenea, sunt prevăzute cu compartimente speciale pentru hota și aragaz, valorificând fiecare centimetru disponibil.

Descoperă gama variata de modele de mobilier pentru bucătarii de la Expomob

Variantele disponibile cu 5, 6, 7 sau 8 corpuri sunt adaptate la necesitățile fiecărei bucătarii. Materialele sunt foarte calitative, cu suprafețe termorezistente, îmbinările sunt făcute cu mare grija, iar aspectul nu te vă dezamăgi din niciun punct de vedere. Astfel te vei putea orienta după modelul care să îndeplinească toate funcțiile de care tu ai nevoie.

Nuanțe pentru toate gusturile

Daca în trecut opțiunile erau destul de limitate din punct de vedere cromatic, astăzi te poți bucura de orice nuanță iți dorești sau chiar de combinații inedite de culori. De asemenea, la Expomob poți opta și pentru modele prestabilite care imita marmura, piatra sau alte texturi clasice. Astfel, iți vei putea decora bucătăria după bunul plac.

Preturi avantajoase

Factorul financiar este unul dintre cei mai importanți când vine vorba de o achiziție așa importanta. La Expomob te bucuri de preturi accesibile, indiferent de suma pe care ești dispus să o aloci în aceasta direcție. Ne dorim să asiguram acces tuturor persoanelor la calitatea produselor noastre și de aceea intervalul stabilit, intre cel mai ieftin și cel mai scump produs, este foarte ofertant.

Proces simplu de comanda

Pentru a plasa o comanda este nevoie de doar trei pași simpli. Mai întâi selectezi modelul preferat, îl adaugi în coș și, în final, introduci datele de livrare și plata, iar de restul se vor ocupa experții Expomob. Profesionalismul și atenția la detalii sunt la cel mai înalt nivel și te vei convinge de acest lucru imediat ce vei desface pachetul.

Livrare rapida

Indiferent de cât de voluminoasa este comanda ta, un curier se vă prezenta la ușa în câteva zile lucrătoare, așadar, nu vei mai avea grija transportului. Comanzi online și economisești atât timp, cât și efort.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial