FOREO tocmai a lansat cel mai tare device pentru îngrijire orală din ultimii 70 de ani, periuța de dinți ISSA 3 Sonic

Puternica companie suedeză din domeniul beauty-tech prezintă prima periuță de dinți sonică din lume, realizată din silicon, care oferă îngrijire orală 4-în-1

FOREO tocmai a lansat cel mai tare device pentru îngrijire orală din ultimii 70 de ani, periuța de dinți ISSA 3 Sonic

FOREO tocmai a lansat periuța sonică ISSA 3 care va schimba pentru totdeauna modul de îngrijire orală! Prima periuță sonică din silicon din lume oferă o îngrijire orală completă 4-în-1 pentru dinții tăi, limbă, obraji și gingii, făcând furori în cea mai dură categorie din industrie, care nu a văzut progrese atât de mari în ultimii 70 de ani. FOREO a devenit cunoscut pentru revoluționarea lucrurilor, nu numai prin stimularea inovației și lansarea celor mai noi tehnologii de vârf, ci și pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la subiectele referitoare la sănătate și bunăstare.

Vizitele regulate la dentist, precum și periajul adecvat sunt obligatorii pentru a vă menține sănătatea bucală sub control, totuși publicul nu este suficient de educat cu privire la modul de menținere a unui nivel bun de igienă orală, neglijând deseori consecințele grave ale obiceiurilor proaste de periaj. Spălarea dinților de două ori pe zi timp de două minute previne acumularea de bacterii în gură, reducând astfel riscul de a contacta boli parodontale care pot crește șansele de a dezvolta boli cardiovasculare, artrită și pneumonie, în timp ce îngrijirea orală inadecvată nu numai că vă face vulnerabi la tot felul de probleme dentare, dar conform ultimelor descoperiri, aceasta vă poate influență direct calitatea vieții.

Dacă vrei să știi cât timp vei trăi – numără-ți dinții! Potrivit unui studiu, dacă o persoană de 70 de ani are 20 de dinți sau mai mulți, indică faptul că persoana are șanse mai mari de longivitate, comparativ cu cei care au mai puțin de 20 de dinți. Un alt studiu arată că în 1968, 37% din populația britanică nu avea deloc dinți naturali, în timp ce în 2015 această statistică scăzuse la 6%. Este destul de interesant faptul că speranța medie de viață a crescut de la 73 în 1968 la 81 în 2015. Nu este deloc surprinzător faptul că sănătatea bucală reflectă sănătatea întregului nostru corp, iar indicatorii săi precum starea gingiei au fost legați de o gamă largă de probleme, precum accident vascular cerebral, infarct, boli de inimă, diabet, demență și chiar complicații în timpul sarcinii. 

„Sănătatea orală este, din nefericire, una dintre cele mai neglijate aspecte în ceea ce privește sănătatea în general. Un zâmbet frumos a fost mereu asociat cu prosperitatea și astăzi știm cu toții faptul că zâmbetul este asociat cu speranța de viață. Vestea bună este că mare parte din problemele dentare pot fi prevenite cu o igienă dentară bună. Publicul general nu este educat îndeajuns cu privire la îngrijirea gingiilor și a dinților. Putem învață foarte multe din cultura Japoneza, acolo unde oamenii se concentrează foarte mult pe sănătatea orală, fapt care a propulsat Japonia la rangul de lider în speranța de viață.', explică Boris Trupcevic, FOREO CEO, după ce s-a documentat din statisticile șocante despre obiceiurile periajului dentar, care arată că 12% din oameni stau câte 2 zile fară să se perieze, iar 2% nu și-au periat dinții niciodată. El a mai adăugat: „Misiunea FOREO este să facă fiecare zi din viața oamenilor mai bună, astfel că, în mod constant, căutăm problemele și ne gândim la soluții cu care să avem un impact dramatic prin inovație și orientare către utilizator. ISSA 3 este un răspuns direct la statisticile șocante care relevă obiceiurile proaste de îngrijire dentară, peste care echipa noastră științifică a dat întâmplător. Să îmbunătățim viață oamenilor și să îi ajutăm chiar să își crească speranța de viață cu 10 sau mai mulți ani în care pot împărtăși momente frumoase alături de familie ni se pare chiar un lucru mare.'   

Cea mai nouă invenție adăugată în gama ISSA de la FOREO, ISSA 3, este o periuță de dinți sonică, de calitate superioară, care îți oferă îngrijire 4-în-1 pentru dinții tăi, limbă, obraji și gingii. Designul smart suedez, de 10.000 mii de ori mai igienic față de periuțele clasice din nailon, are 11.000 de pulsații T-Sonice pe minut și are o perie hibridă. Este de două ori mai puternică în ceea ce privește mișcările în valuri, făcând experiența ta de periaj dentar mai ergonomică și lăsându-te să te periezi cu ușurință, folosind mișcări naturale de periere. Aceste caracteristici o face de neegalat în comparație cu omologii săi electrici.  

Această perie vine cu cea mai înaltă recomandare a experților în stomatologie, cu rezultate dovedite clinic care demonstrează o îmbunătățire uimitoare de 140% a stării de igienă orală și îndepărtarea cu 30% a mai multor bacterii, decât o periuță de dinți manuală, reducând astfel șansele de a dezvolta gingivită. ISSA 3 funcționează impecabil 365 de zile cu o singură încărcare USB, făcându-l un partener perfect oriunde te-ai afla. Cea mai nouă senzație sonică FOREO este dură, dar ușoară pentru gingii – și pentru portofel. Costă 169 EURO, și iți va economisi de fapt vizite scumpe la dentist, economisind astfel bani pe termen lung. În plus, clienții FOREO recunosc faptul că produsele lor preferate FOREO funcționează impecabil și arata la fel de frumos și după 8 ani de utilizare.

Dacă această investiție cu risc zero nu iți aduce un zâmbet pe chip, gândește-te la durabilitate și la ce ar putea face înlocuirea periuței de dinți din plastic cu o ISSA 3, fabricată din silicon medicinal. Pentru periuțele de dinți din plastic durează peste 400 de ani pentru a se descompune în depozitele de deșeuri, ceea ce înseamnă că fiecare periuță de dinți din plastic creată vreodată de la inventarea lor în anii 1930 – exista încă. Se estimează că 3,6 miliarde de periuțe de dinți din plastic sunt utilizate în întreaga lume în fiecare an, în timp ce o persoană obișnuită va folosi peste 300 în timpul vieții. Ca răspuns direct la aceste numere alarmante, FOREO a lansat cea mai recentă tehnologie de vârf, periuța sonică ISSA 3, concepută pentru durabilitate și longevitate – oferind o soluție reutilizabilă, igienică, de lungă durată, care poate reduce consumul de produse de unică folosință, cum ar fi periuțele de dinți din plastic, făcând marca suedeză o alternativă mai ecologică.

„Toată lumea știe că o periuță ISSA 3 sonică, medicală, realizată din silicon de calitate, este o alegere evidentă față de periuțele de dinți din plastic, care adăpostesc bacterii și nu sunt bune nici pentru sănătatea voastră bucală, nici pentru durabilitate. ISSA 3 de la FOREO bate periile electrice de 4 ori, deoarece periile de dinți electrice au capete de perie care se rotesc cu o rată de aproximativ 2.500 – 7.500 de mișcări pe minut, sau comparativ cu aproximativ 300 de mișcări pe minut când vă periați manual cu periuță de dinți, cu toate acestea ISSA 3 se mișcă mult mai repede, oferind 11.000 de mișcări puternice sonice pe minut', spune Trupcevic, subliniind dominația absolută a periuței sonice FOREO asupra rivalilor săi electrici și manuali. 

Peste 300 de specii diferite de bacterii se găsesc în placa dentară și totuși doar 3,5 miliarde de oameni la nivel global folosesc de fapt o periuță de dinți, în timp ce, comparativ, 4 miliarde folosesc un dispozitiv mobil. Mai mult, americanii cheltuiesc o suta de miliarde de dolari pe an pe produse de îngrijire a părului, dar doar 2 miliarde de dolari pe an pe produse de îngrijire dentară. Aceste numere alarmante necesită acțiuni urgente și cele mai mari șanse pe care le avem să ne prelungim speranța de viață, este educația, dar și oferirea celei mai bune opțiuni de periaj. FOREO se ocupă de amândouă cu această ultimă lansare a periuței ISSA 3, oferind un produs intuitiv ușor de utilizat, cu performanțe de ultimă generație pentru rezultate premium, incorporate într-un design suedez elegant, care participă la creșterea calității vieții tale cu 11.000 de mișcări uimitoare pe minut. Descoperă noua ISSA 3 pe www.foreo.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet