De ce să oferi trandafiri criogenați pentru Sfinții Mihail și Gavriil?

De ce să oferi trandafiri criogenați pentru Sfinții Mihail și Gavriil?

În fiecare an, pe 8 noiembrie, românii îi sărbătoresc pe Sfinții Mihail și Gavriil, cunoscuți ca și conducătorii cetelor de îngeri. În țara noastră, sunt numeroase obiceiuri și superstiții legate de această sărbătoare. Peste 1,3 milioane de români își sărbătoresc onomastica în această zi, așa că sigur cunoști și tu un sărbătorit, fie din familie, fie din cercul de apropiați. În cazul în care te gândești ce poți să dăruiești unui sărbătorit, trebuie să îți spunem că sunt preferate cadourile simbolice. Acestea sunt dăruite din inimă și nu țin cont de valoarea materială. Te încurajăm și pe tine să dăruiești cât mai des cadouri simbolice și vei observa că toate persoanele dragi se vor bucura mult mai mult. Un buchet de flori, un album foto personalizat, o bijuterie, o fotografie pe spatele căreia să scrii ceva din inimă și lista poate continua. Sunt acele mici daruri care ajung direct la suflet și pe care nimeni nu le poate refuza. 

Doamnele și domnișoarele nu vor refuza niciodată un buchet de flori sau un aranjament floral. Însă, noi îți propunem să nu alegi flori clasice. De ce să nu oferi flori nemuritoare? Ai auzit vreodată de trandafiri criogenati? Aceștia sunt trandafiri conservați printr-o tehnică specială, cu o durată de viață de aproximativ 25 de ani. Acest lucru înseamnă că aproape un sfert de secol, un astfel de trandafir poate fi admirat în fiecare zi și poate aduce bucurie persoanei care l-a primit. 

De ce să oferi un buchet de flori sau un aranjament ce se vor ofili în câteva zile sau săptămâni, când poți să dăruiești trandafiri criogenați? Totuși, este important de știut că acești trandafiri pot fi oferiți doar persoanelor speciale din viața ta, având în vedere simbolistica lor. Trandafirii criogenați, indiferent de culoarea lor, scot la suprafață sentimente puternice. Astfel, pot fi dăruiți iubitei, soției, fiicei, mamei, bunicii, unei alte persoane dragi din familie sau cele mai bine prietene. Nu sunt adecvați pentru a fi dăruiți unei colege de muncă spre exemplu. 

La floraria online Maison dOr vei găsi cei mai frumoși trandafiri criogenați ce pot fi dăruiți de Sfinții Mihail și Gavriil și nu numai. Aveți ocazia de a alege dintre trandafiri criogenați sub cupolă sau în cutii. Indiferent de preferințe, suntem siguri că vor reprezenta un cadou superb. Îți sugerăm să acorzi atenție culorilor trandafirilor pe care îi vei oferi. După cum probabil știi deja, roșul simbolizează dragostea și pasiunea și pot fi dăruiți iubitei sau soției. Trandafirii albi se potrivesc pentru o dragoste curată, așa că ai putea să îi oferi fiicei tale spre exemplu. Trandafirii galbeni și cei portocalii aduc veselie și reprezintă simbolul prieteniei. Vei mai descoperi și trandafiri în culori inedite, pe care suntem siguri că îi vei găsi interesanți. Aceștia se potrivesc persoanelor care vor să fie surprinse în permanență. 

Așadar, dacă nu știi ce să oferi de Sfinții Mihail și Gavriil, alege cu încredere trandafiri criogenați!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial