Cum să o obții un ten strălucitor în doar 2 minute

Cine a zis că te poți bucura de un ten strălucitor doar în sezonul cald sau în momentele în care te-ai odihnit și te-ai hidratat suficient? Mulțumită noului Nu Skin ageLOC Boost, pielea ta poate fi radiantă și sănătoasă 365 de zile pe an!

Cum să o obții un ten strălucitor în doar 2 minute

Dacă ar trebui să fac un top al produselor must-have în materie de îngrijire a pielii, cu siguranță beauty device-urile ar ocupa un loc fruntaș. Și deși aș putea să îți ofer o sumedie de argumente pentru care spun asta, o să îți propun doar să faci un joc de imaginație. Gândește-te la zilele stresante și pline în care tenul tău refuză să arate sănătos, indiferent de cât de multe creme și măști hidratante ai folosi. Un tratament facial într-o clinică sau un salon te-ar putea ajuta, dar programul deja mult prea încărcat nu îți permite să îți oferi două ore de răsfăț. Pentru toate aceste momente există însă o soluție și aceasta vine sub forma unor aparate de îngrijire a pielii. Le poți folosi oricând și oriunde, sunt extrem de eficiente și îți oferă rezultate vizibile în doar câteva minute. În plus, există o sumedenie de variante, special concepute pentru fiecare afecțiune a tenului.

Nu Skin este unul dintre brand-urile care ne pune la dispoziție o paletă largă de astfel de produse, având în portofoliu beauty device-uri ce reușesc să trateze toate afecțiunile pielii. Cel mai nou dintre acestea se numește Nu Skin ageLOC Boost și este dispozitivul de care orice ten lipsit de strălucire are nevoie.

În sezonul rece, pe lângă factorii care deja ne afectau în mod direct tenul -poluarea, stresul, nopțile nedormite sau alimentația dezechilibrată- pielea trebuie să facă față și temperaturilor scăzute și vântului puternic. În mod evident, toate acestea afectează calitatea pielii, lăsând de cele mai multe ori tenul tern. Cum nu îi putem ține sub control pe toți, avem nevoie de ajutor din exterior pentru a avea un ten sănătos. Iar Nu Skin ageLOC Boost este aparatul care te va ajuta să obții o piele strălucitoare, luminoasă și lipsită de imperfecțiuni.

Mulțumită tehnologiei cu microcurenți de care dispune, dispozitivul reușește să estompeze semnele îmbătrânirii, să accelereze reînnoirea celulară și să combată aspectul tern al pielii. Impulsurile variabile pe care aparatul le emite activează substanțele din ageLOC Boost Activating Serum și le ajută să pătrundă mai rapid și mai profund în piele. Printre ingredientele care se regăsesc în compoziția serumului se numără și acidul hialuronic, vitamina C sau niacinamida, recunoscute pentru proprietățile lor de a hidrata tenul, de a-i oferi luminozitate și de a-l face mai ferm.

Dacă înainte trebuia să petreci ore în șir în clinicile de înfrumusețare pentru a ameliora diversele probleme ale tenului, acum poți obține aceleași rezultate într-un timp extrem de scurt. Tratamentul cu Nu Skin ageLOC Boost durează doar două minute, ceea ce înseamnă că îl vei putea integra extrem de ușor fie în rutina de dimineață, fie în cea de seară. Tot ce trebuie să faci este să îți cureți tenul, iar apoi să aplici serumul ageloc Boost Activating pe suprafața dispozitivului. Asigură-te că ai distribuit produsul în mod egal pe jumătate din față, iar apoi pornește aparatul Nu Skin ageLOC Boost și masează tenul cu mișcări circulare, de la interior la exterior. Repetă procedura și pe cealaltă parte a feței. După ce ai terminat masajul, poți continua cu rutina ta de îngrijire obișnuită.

Partea cea mai bună e că primele rezultate apar după doar șapte zile de utilizare a celor două produse. Nu numai că nu vei mai fi nevoită să petreci ore în șir în clinicile de înfrumusețare, însă te vei putea bucura de un ten sănătos și luminos fără să folosești cantități considerabile de fond de ten și iluminator!

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial