Cum recunoști o geacă de piele de calitate?

Cum recunoști o geacă de piele de calitate?

Gecile din piele naturală au rămas de-a lungul timpului în topul preferințelor când vine vorba de articole vestimentare de calitate. Sunt clasice, dar reușesc să pună stăpânire asupra unei ținute și să-i ofere o notă în plus de eleganță și rafinament. Prin urmare, cine alege să poarte o geacă piele damă sau bărbați va reuși întotdeauna să impresioneze prin simpla prezență oriunde ar merge.

Când dorești să cumperi o geacă piele damă sau bărbați, trebuie să acorzi atenție mai multor aspecte. Fiind disponibile atât de multe articole, există posibilitatea de a cumpăra un articol de o calitate slabă sau chiar unul din material artificial. Sunt producători care au reușit să imite destul de bine pielea naturală, însă întotdeauna îți poți da seama de autenticitatea materialului dacă acorzi atenție detaliilor.

Cum recunoști pielea de calitate?

Pielea naturală este un material destul de rezistent, care își menține aspectul odată cu trecerea anilor. Deși poate fi confundat cu materialul sintetic, există câteva aspecte ce fac diferența între cele două tipuri de materiale.

În primul rând, pielea naturală are un miros aparte, care se remarcă rapid. E destul de ușor să diferențiezi o geacă de piele naturală de una sintetică. Materialul sintetic are în compoziție compuși chimici, mirosul acestora fiind total diferit.

O altă diferență între cele două tipuri de materiale constă în textură. Pielea naturală are un luciu neted, linii delicate și mici pori. Pe de altă parte, materialul sintetic este mai lucios, iar liniile nu sunt la fel de fine.

Bineînțeles, pielea naturală se recunoaște și prin prisma prețului. Întotdeauna prețul unei geci de piele naturală va fi mai mare decât al unei geci din material sintetic.

Atunci când te afli pe punctul de a achiziționa o geacă piele bărbați sau damă, vei întâlni pe eticheta produsul și simbolul pielii naturale. Acesta fiind un alt punct de referință pentru diferențierea celor două tipuri de materiale.

Pielea naturală provine de la mai multe tipuri de animale. Bineînțeles, diferă ca și textură, nuanțe, grosime sau chiar rezistență. Cu toate acestea, indiferent de proveniența pielii, o geacă poate rezista multă vreme dacă se întreține corespunzător

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial