Culorile vibrante vor defini ținutele acestui sezon

Culorile vibrante vor defini ținutele acestui sezon

Moda mereu a oferit fiecăruia libertatea de exprimare a personalității prin ținute care mai de care mai diverse.

Vara aceasta, articolele vestimentare de vară de la bonprix reprezintă must-have-uri pe care toate iubitoarele de frumos ar trebui să le aibă în garderobă! Elena Gheorghe e exemplul perfect de cum simplitatea, culorile îndrăznețe și combinațiile plăcute, alcătuiesc un look impecabil, dar și accesibil în același timp.

Verdele lime este una din culorile vibrante care vor defini outfit-urile acestui sezon. O nuanță puternică, fermecătoare, care nu ar trebui să fie combinată cu alte nuanțe în acest gen pentru a păstra un sens și o uniformitate a ținutei. Elena reușește să îmbine această culoare cu un alb crem, în același timp completând look-ul printr-un joc de texturi și croieli – pantalonii au o siluetă tipică și material relaxant, pe când geaca are un aer trendy, iar materialul este 100% bumbac. La final, pentru un plus de stil se pot adăuga accesorii precum un bucket hat sau un colier multiplu.

Movul energizant și nuanțele sale reprezintă o culoare pe care mulți dintre noi nu am avut idee că ar trebui să o avem în dulap. De pe vremea regalității și până în prezent, movul a fost o culoare cu o energie aparte, care în momentul când e purtată corespunzător, poate fura toate privirile. Elena a ales o rochie drapată cu un twist al clasicului animal print. Movul acesteia se completează absolut perfect cu nuanțe subtile de roz pal și creează o ținută completă, fără sa fie nevoie de alte articole vestimentare. Deși, dacă te simți curajoasă ca ea, poți alege o bijuterie din aur precum o pereche de cercei tip creolen sau cu șurub.

Roșul e aici, de la nuanțele granate până la cele heraldice.Pentru că laitmotiv-ul anului 2022 este despre exteriorizarea personalității fiecăruia prin haine, o culoarea roșie ar trebui să fie de nelipsit din garderobă. Elena Gheorghe întruchipează perfect curajul de care ar trebui să dea oricine dovadă atunci când alege ca această culoare să facă parte din look-ul zilei. Poate fi folosit de cele mai multe ori în momentele în care ești indecisă cu ce ar trebui să porți, dând un aer elegant-smart. O salopetă tip suprapus cu o croială fit pe corp este exemplul perfect de cum această culoare poate fi purtată, iar pentru a oferi un finishing în același stil, o pereche de sandale cu toc înalt e alegerea perfectă.

Dacă look-urile Elenei te-au inspirat, intră pe bonprix.ro ca să descoperi cum puterea unor culori îți poate transforma complet ținutele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial