Coafuri cool și actuale pe care le poți realiza ușor acasă

Descoperă trei tipuri de coafuri diferite pe care le poți realiza acasă rapid și fără efort!

Coafuri cool și actuale pe care le poți realiza ușor acasă

În mod evident, momentele petrecute într-un salon de înfrumusețare sunt un adevărat răsfăț, însă nu trebuie să te programezi la un specialist ori de câte ori vrei ca părul tău să arate spectaculos. Cu ajutorul instrumentelor de styling potrivite, poți obține singură, chiar din intimitatea propriei case, coafuri cool și actuale.

Sleek bob

În cazul în care întrebarea „Care este tunsoarea anului?' încă te frământă, iată răspunsul. Deși a devenit popular în urmă cu aproape o sută de ani, bobul nu și-a pierdut farmecul, rămânând la fel de actual ca în momentul în care frizerul Antoine de Paris i-a oferit actriței Ève Lavallière o coafură cel puțin excentrică pentru acea perioadă. Dacă ai optat recent pentru o astfel de tunsoare, iată un mod cool de a-ți stiliza părul.

Începe prin a-ți coafa părul cu ajutorul Plăcii de îndreptat și ondulat părul Remington ONE Straight & Curl S6077. Îți va îndrepta perfect părul, lăsându-l în același timp catifelat și strălucitor. Gata de utilizare în doar 20 de secunde, Remington ONE Straight & Curl S6077 are plăci extra-lungi, de 110 mm, ceea ce înseamnă că te va ajuta să captezi mai mult păr și să te coafezi mai rapid. În plus, plăcile au un înveliș ceramic antistatic cu turmalină, care este de trei ori mai neted decât cel standard, ce alunecă cu ușurință, fără a se agăța de firele de păr.

Iar datorită temperaturii ridicate la care ajunge (230°C) te va ajuta să îți stilizezi părul rapid și fără efort.

După ce ți-ai îndreptat părul, piaptănă-l și trasează o cărare pe mijloc. Pentru a căpăta un aspect wet, aplică o cantitate generoasă de gel și fixativ pe zona rădăcinilor.

Old Hollywood Glam

Iată o coafură perfectă pentru momentele în care vrei o apariție glam, însă în același timp relaxată. Pentru a o realiza, ai la dispoziție două variante. Astfel că, îți poți coafa părul cu o perie rotundă și cu uscătorul de păr Remington ONE Dry & Style. Deși vine la pachet cu patru accesorii diferite – Concentrator de coafare îngust, Flyaway Tamer, Difuzor pentru uscare delicată și Difuzor pentru definirea buclelor – îți recomand să îl folosești pe primul dintre acestea. Concentratorul de coafare îngust reușește să concentreze aerul și să direcționeze un flux precis pe perie, pentru ca părul tău să capete mai multă elasticitate, și în același timp, să aibă un aspect neted și strălucitor. Apoi, dacă vrei să calmezi firele rebele, folosește cel de-al doilea accesoriu al uscătorului de păr, Flyaway Tamer. Conceput pentru a fi utilizat pe părul uscat, acest instrument netezește și ascunde șuvițele de păr rebele, oferindu-i părului tău un aspect mai neted cu până la 90%.

De asemenea, poți reproduce această coafură și cu ajutorul Plăcii de îndreptat și ondulat părul Remington ONE Straight & Curl S6077. Deși în mod normal a-i folosi acest instrument pentru îndreptarea părului, trebuie să știi că te poate ajuta și să obții buclele perfecte. Acest lucru se datorează tehnologiei inovatoare de care dispune, ce îți oferă beneficiile a două aparate puternice de coafat într-unul singur. Tot ce trebuie să faci este să închizi plăcile și să glisezi învelitoarele în jos, spre mâner, până când auzi un clic, pentru a dezvălui tamburul de ondulare de 32 mm, activând automat modul ondulare. În plus, poți folosi sistemul de blocare a plăcilor pentru a fixa brațele de îndreptare împreună și pentru a transforma aparatul într-un ondulator. Tamburul mai mare este ideal pentru a realiza onduleuri lejere, cu multă flexibilitate, iar învelișul ceramic anti-alunecare ajută la a menține părului pe loc în timp ce îl ondulezi, pentru rezultate de lungă durată.

După ce ți-ai ondulat părul, piaptănă-l ușor și asigură-te în permanență că vârfurile sunt drepte. Acest lucru va face ca look-ul să pară mai fresh, mai tineresc și mult mai relaxat.

Twist it

Cozile împletite au fost în topul tendințelor acestei veri, însă nu și-au pierdut popularitatea nici în sezonul rece. Și asta fiindcă sunt cool, ușor de purtat, și pot rezistă zile întregi. Coafura propusă de Cecilie Bahnsen este ideală pentru un prânz cu familia, o cină romantică sau chiar un festival. Secretul acestui look constă în a păstra cât mai mult textura naturală a părului tău.

Pentru a face asta, folosește uscătorul de păr Remington ONE Dry & Style. Poți apela la oricare dintre accesoriile sale, inclusiv la cele special concepute pentru părul ondulat: Difuzorul pentru definirea buclelor și Difuzorul pentru uscare delicată. Cel din urmă este ideal pentru momentele în care vrei să obții o coafură spectaculoasă în doar câteva minute, oferindu-ți o uscare de patru ori mai rapidă* decât cea în aer liber.

În plus, Senzorul Thermacare din interiorul uscătorului de păr Remington ONE Dry & Style reglează în mod continuu temperatura aerului, protejându-ți astfel părul împotriva căldurii extreme. Iar cele opt combinații de căldură și viteză de care dispune te vor ajuta să alegi căldura și puterea potrivite pentru tipul tău de păr.

De asemenea, uscătorul de păr Remington ONE Dry & Style este prevăzut cu sistemul Dual Ionic, o tehnologie inovatoare ce distribuie până la 80 de milioane de ioni pe păr**. Asta înseamnă că părul tău va căpăta un aspect neted, strălucitor și că, în sfârșit, vei putea ține sub control firele de păr rebele. Iar motorul de 2000 W, demn de un salon profesional, generează viteze ale aerului de până la 120 km/h, pentru o uscare cu 25% mai rapidă***.

După ce ți-ai coafat părul, realizează trei cozi împletite (lăsând însă o parte din păr liberă) și prinde-le cu o fundă supradimensionată. Acest accesoriu va da o notă stylish și cool look-ului tău.

*În comparație cu părul uscat natural

**Ședința de uscare de 15 minute 

***În comparație cu un uscător de păr Remington standard

Credite foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial