Cele mai apreciate cărți de Zig Ziglar pe care le poți comanda de la BOOKZONE 

Cele mai apreciate cărți de Zig Ziglar pe care le poți comanda de la BOOKZONE 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/D7bmnvGJA2Q 

Autorul Zig Ziglar s-a născut în 1926, în Coffee County, Alabama (SUA) și a trăit până în anul 2012. A avut o viață de succes, o viață la care mulți pot doar visa, astfel că s-a hotărât să împărtășească felul în care poți deveni și tu cea mai bună versiune a ta. Parcursul profesional l-a început cu o carieră în vânzări, iar în anul 1968, a devenit vicepreședintele unei corporații din Dallas, Texas. Începând cu 1970, începe să călătorească prin lume și susține seminare pe teme motivaționale, iar mai apoi începe să publice titluri care au mare succes. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre aceste titluri, pe care le poți comanda de la BOOKZONE. 

Lumea vazuta de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? este primul titlu pe care ți-l recomandăm. Este o carte ce te va face să te gândești mai mult la tine și la persoana care ești în acest moment, pentru a-ți lua angajamentul de a deveni cea mai bună versiune a ta. Vei descoperi calități pe care nici nu le bănuiai și metode prin care să le dezvolți. Fiecare persoană beneficiază de resurse nemaipomenite, nebănuite, care ajută la îndeplinirea oricărui țel, oricât de dificil ar părea. 

Autorul abordează și alte subiecte de interes, cum ar fi căsnicia. Îți dorești o căsnicie de succes, însă nu știi exact ce presupune acest lucru? Ai deja o căsnicie care nu mai este ca la început și îți dorești ca lucrurile să se schimbe în bine? Atunci, cartea Secretul casniciei fericite. Ediția a II-a  s-ar putea să fie ceea ce îți dorești. Cartea nu îți oferă o soluție propriu-zisă, ci te face să analizezi relația pe care o ai deja pentru a o repara sau a o face și mai frumoasă decât este deja. De asemenea, autorul nu prezintă o căsnicie perfectă, fără conflicte și fără perioade grele, din contră. Viața nu este liniară și în orice relație pot apărea momente mai puțin plăcute, însă depinde doar de parteneri cum vor trece peste acestea pentru a-și păstra căsnicia.  

Îți dorești să începi o carieră în vânzări sau să te perfecționezi în acest domeniu? Atunci sigur trebuie să citești Curs de vanzari – Cum sa vinzi orice oricui. Ediția a II – a. Vei descoperi multe lucruri noi și vei începe drumul spre a deveni un profesionist în domeniu. Conform cărții, profesionistul din domeniul vânzărilor știe că fericirea înseamnă victorie, înseamnă să fii capabil să faci tot ce dorești, când dorești. Neapărat trebuie să citești această carte dacă vrei să te dezvolți nu doar personal, ci și profesional. 

Ultima carte pe care ți-o recomandăm astăzi este Acceptă lupta, o carte scrisă împreună cu Julie Ziglar, fiica sa. Autorii te invită într-o călătorie prin care îți vei descoperi puterea interioară și în care îți vei da seama cine ești cu adevărat. Este o carte în care autorul își dezvăluie cele mai dure experiențe și demonstrează că nimic nu poate sta în calea oamenilor când își propun să atingă succesul. 

Acestea au fost doar câteva dintre cărțile pe care le poți comanda de la BOOKZONE, scrise de către Zig Ziglar. Îți recomandăm să intri pe site-ul librăriei online și să alegi toate volumele care te-ar putea motiva să devii cea mai bună versiune a ta. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial