Cartea Scandalos te va cuceri de la primele pagini!

L.J. Shen se află printre cei mai apreciați autori din ultimii ani și cucerește inimile a milioane de cititori cu fiecare volum lansat.

Cartea Scandalos te va cuceri de la primele pagini!

Autoarea își încântă fanii cu romane de dragoste, scrise într-un mod în care oricine poate empatiza cu personajele. Situații care ar putea fi reale, adaptate vremurilor în care trăim și personaje care se transformă mereu: așa poate fi definit, pe scurt, stilul lui L.J.Shen. 

Una dintre cele mai îndrăgite cărți ale autoarei este Scandalos, despre care îți vom vorbi în continuare, nu înainte de a-ți spune câteva cuvinte și despre L.J. Shen. Tânăra autoare are o viață liniștită în California, alături de soțul său și o pisică adorabilă, pe care o consideră leneșă. Îi place să se relaxeze vizionând seriale sau citind.  

Cartea Scandalos de L.J. Shen face parte din Seria Păcătoșii din Orașul Tuturor Sfinților și cu siguranță te va determina să citești și celelalte volume. Protagoniștii acestui volum sunt Trent și Edie, două persoane total diferite, care exprimă perfect ideea că extremele se atrag. Trent este un om complex și un tată singur pentru fiica sa, Luna. Are succes în plan profesional, însă când vine vorba despre viața personală, lucrurile nu sunt tocmai roz. Nu este sociabil și cu atât mai mult, nu este în căutarea unei relații. Totul se schimbă în momentul în care o întâlnește pe Edie. 

Edie este o tânără care provine dintr-o familie bogată, dar care reneagă luxul, fiind rebelă și independentă. Își dorește libertate și o iubire ca în filme, care să o cucerească total. De când l-a întâlnit pe Trent, sentimentele ei sunt contradictorii. Deși îi pare rece, nemilos și calculat, ceva din personalitatea lui îl atrage. Nu îi pasă nici de diferența de vârstă, ea având optsprezece ani, iar el treizeci și trei. Nici măcar faptul că este fiica dușmanului său nu o determină să păstreze distanța. Știe că îi poate frânge inima, dar atracția este mult mai mare. 

Pentru Trent, Edie nu este doar o atracție de moment. Îl fascinează stilul ei de viață și își dorește neapărat să afle care este secretul ei. De ce este independentă și de ce nu acceptă stilul de viață pe care i-l poate oferi tatăl său? Trent știe foarte bine că atracția dintre ei poate avea consecințe grave, însă cei doi vor lupta pentru relația lor. Vor reuși să depășească toate obstacolele pe care le vor întâlni? Comandă cartea Scandalos de la Bookzone și poți afla ce se întâmplă între cei doi. 

Tot la Bookzone, mai poți găsi și alte cărți ale autoarei L.J. Shen: Ruckus, Jocul cu focul, Midnight Blue, Provocare, Vicious, Cum să furi o inimă cu un sărut. Îți garantăm că vei savura aceste lecturi și abia vei aștepta noile lansări ale autoarei. Sunt lecturi atractive, incitante, cu răsturnări de situație, care te vor determina să citești cărțile cât mai repede posibil. Dacă îți plac romanele de dragoste, acestea te vor surprinde într-un mod plăcut! 

Sursa foto: www.bookzone.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial