Bucură-te de muzică nelimitată cu setul de căști Bluetooth sport de la Zenkabeat!

Muzica ne schimbă mereu dispoziția, oricât de supărați am fi. Asta e sigur. Dar cum ar fi să o iei cu tine oriunde? Cu noile căști bluetooth Zenkabeat acum e posibil.

Bucură-te de muzică nelimitată cu setul de căști Bluetooth sport de la Zenkabeat!

Muzica ne schimbă mereu dispoziția, oricât de supărați am fi. Asta e sigur. Dar cum ar fi să o iei cu tine oriunde? Cu noile căști bluetooth Zenkabeat acum e posibil. Fie că mergi la sală sau pur și simplu dorești să te relaxezi ascultând piesa preferată, le poți lua cu tine, datorită cutiei portabile în care se păstrează. Designul minimalist, compact, permite transportarea lor oriunde și oricând. Culoarea lor este una clasică, universală, pe care o adapta cu ușurință oricărei ținute.

Datorită chipset-ului Airoha, te bucuri de muzică la o înaltă calitate audio și conversații fără întreruperi. De asemenea, microfonul este dotat cu sistemul ANC, eliminând orice fel de zgomot de fundal. Nu am vrea orice fel de bruiaj atunci când primești un apel de serviciu.

Să-ți mai spunem că le poți împărți cu cine dorești!

La aceste casti Bluetooth sport calitatea audio nu scade și nici nu vei întâmpina dificultăți în ceea ce privește sunetul. Nu au fost făcute abstracții la detalii în ceea ce privește componența lor. Întocmai ca tu să ai parte de o experiență audio la înalte standarde.

Ledurile de pe cutia de încărcare te atenționează atunci când nivelul bateriei scade, iar durata de încărcare nu depășește o oră. Întocmai pentru a nu aștepta mult până la următoarea utilizare.

Le poți controla cu o singură mână. Căștile Zenkabeat sunt proiectate în așa fel încât să le poți utiliza cu o singură mână. Știm cum stă treaba cu multitasking-ul. De asemenea, a fost introdusă în compoziția lor și o conexiune mai puternică în ceea ce privește Bluetooth-ul. Toate aceste lucrul pentru o mai bună conectivitate, indiferent de situație.

Funcția waterproof încorporată le face rezistente la particulele de apă care pot apărea pe suprafața lor. Această funcție vine în sprijinul tău, pentru a le prelungi durata de utilizare a acestora. Brandul se dorește a fi cunoscut atât pentru calitatea produselor, cât și pentru longevitatea lor.

Căști special concepute pentru confortul tău 

Modelul acestor căști a fost special conceput pentru a imita forma urechii, pentru a se adapta perfect orificiului auricular, fără posibilele riscuri de pierdere. Nu își dorește nimeni asta!

De asemenea, butoanele de comutare automată permit o accesibilitate mai ușoară, pentru a te putea conecta mai repede la căști și pentru a economisi timp. Acestea îți vor înregistra dispozitivul pentru viitoarele ocazii când te decizi să le folosești.

Interesat de mai multe detalii? Acestea, cât și mai multe produse găsești pe site-ul oficial Zenkabeat. De asemenea, dacă te decizi asupra produselor acestea, tot de acolo poți efectua comanda. Pentru a fi la curent cu reducerile de preț, dar și cu noutățile lor, poți să te abonezi la newsletter-ul lor. Acolo vei primi constant ofertele lor. Au reduceri de preț constante, nu ai vrea să pierzi nimic din ce te-ar putea interesa. Sau dacă ai unele nelămuriri, scrie-le în privat. Îți vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Contact:

0757753388

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial