Art Safari 2022 – Și anul acesta Rebels with a cause continuă să susțină industriile creative. glo™ și artista Irina Dragomir te invită la expoziția „Roșu, galben și albastru”

Explorează viața așa cum este ea, trăiește din plin și rupe barierele! Art Safari este evenimentul ideal pentru cei cu spirit rebel, care își doresc să experimenteze fără compromisuri și să redescopere ideea de conștiință. 

Expoziția personală a artistei Irina Dragomir, susținută de glo™, te ajută să identifici calea de mijloc dintre dorință și nevoie, să îți descoperi identitatea ta unică fără să te lupți cu ceilalți pentru a putea face asta. 

Faci parte dintre rebelii care sunt diferiți, conduși în viață de ambiții, vise și o imaginație infinită? Atunci „Roșu, galben și albastru' este exact locul ideal pentru tine.

„Roșu, galben și albastru' – Irina Dragomir. glo™ susține rebelii cu cauză la Art Safari 2022

glo™ sprijină industria creativă și artiștii, cu scopul de a promova arta în toate formele ei, tocmai de aceea acest brand este unul dintre partenerii principali ai evenimentului Art Safari 2022. Transformă acum dorințele în plăcere, distrează-te cu un scop nobil, alături de alți rebeli cu o cauză.

Irina Dragomir este una dintre aceștia și își prezintă acum prima expoziție personală. Elementele de cultură pop, trendurile contemporane, simbolurile și convențiile se reunesc într-o singură instalație artistică. 

Eroinele proiectului ei creativ sunt voci ale feminității, în diferite ipostaze. Te încurajează, alături de glo™, să faci ceea ce te pasionează cu adevărat în viață și să trăiești după regulile tale personale. Expoziția poate fi vizitată la Palatul Dacia-România de pe strada Lipscani 18-20, pentru al doilea an consecutiv cadrul central al sezonului expozițional Art Safari din 2022. Se desfășoară până pe data de 7 august, de joi până duminică. Ia-ți acum un bilet sau abonament la Art Safari 2022 și hai să susținem împreună artiștii români și rebelii cu cauză!

Inițiativa face parte din misiunea glo™ de a susține artiști din România și se înscrie în campania #RebelsWithACause lansată în 2021. Dacă vrei să afli mai multe despre această poveste fabuloasă intră acum pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial