Alina Mariş Academy: Locul în care arta frumosului se bazează pe o întreagă ştiinţă a eleganţei şi a feminităţii remarcabile

Cu o experienţă de peste jumătate de deceniu, încununată de titlul de „Regina Genelor din România”, Alina Mariş a înfiinţat Academia ce îi poartă numele, din dorinţa de a duce mai departe secretele unei priviri ce nu poate fi trecută cu vederea.

Alina Mariş Academy: Locul în care arta frumosului se bazează pe o întreagă ştiinţă a eleganţei şi a feminităţii remarcabile

„Sunt o perfecţionistă şi o admiratoare a frumosului. De aceea am vrut să devin cea mai bună din domeniul meu de activitate. Şi am reuşit – 24 de premii sunt dovada, însă atunci am decis că trebuie să îmi duc misiunea la următorul nivel, transmiţând mai departe secretele, trucurile şi ştiinţa din spatele unor gene perfecte. Reacţiile sutelor de cliente mulţumite, care au trecut pragul studioului din Bucureşti sau a celui din Braşov, m-au făcut să realizez că îmi place să predau – şi chiar mă pricep la asta. Înainte de orice, încurajez orice femeie care se respectă să nu facă niciun compromis în legătură cu imaginea sa. Îmi învăţ cursantele să folosească doar produse premium şi să ţină cont de armonia proporţiilor, la nivelul fizionomiei.', spune Alina Mariş, Royal Artist International PHILASHES, MUA și trainer acreditat.

Alina Mariş Academy suţine cursuri specializate, atât pentru începători, cât și pentru avansați, în care sunt aduse în discuţie sau aprofundate noţiuni legate de extensii, laminare sau vopsire a genelor, dar şi elemente foarte importante legate de procesul de îngijire şi întreţinere a acestora. Cursurile se fac şi în format virtual, dar şi faţă în faţă, cu prezenţă fizică.

„Am ajuns să învăţ de la cei mai buni, aşa că vreau să le ofer şi cursantelor mele condiţiile optime pentru a deprinde sau a aprofunda ABC-ul genelor. Oriunde există un interes comun pentru tehnicile de înfrumuseţare premium, în orice colţ al ţării, mă deplasez cu implicare şi profesionalism. În cadrul Academiei ştim că orice femeie este frumoasă, însă mai ştim şi că, din păcate, prea puţine sunt conştiente de asta. De aceea, misiunea noastră este de a le oglindi clientelor atuurile şi de a scoate împreună din acestea potenţialul maxim. Pentru că o femeie care ştie că este frumoasă şi se simte astfel are capacitatea de a muta munţii din loc. În concluzie, la Alina Mariş Academy chiar facem lumea mai bună, alături de tot mai multe femei care îndrăznesc să se redescopere.', mai spune fondatoarea Academiei.

Extensiile de gene reprezintă o procedură sigură şi nedureroasă, din ce în ce mai populară în rândul femeilor moderne, adaptate secolului XXI. Acestea pot fi purtate în mod constant, doar cu mici ajustări, şi sunt de mai multe tipuri: japoneze (ciliare), buchete, extensii de gene 3D, sau din alte sortimente care lasă frâu liber imaginaţiei. Durata purtarii genelor este dependentă de corectitudinea realizării extensiei, motiv pentru care se recomandă efectuarea procedurii numai de către un specialist cu experienţă, pregătit să le facă pe acestea să pară naturale, pe baza studiului formei feţei şi a ochilor.

„Un maestru al aplicării de gene te va face să nu simţi că le porţi. În plus, are priceperea şi viziunea de a corecta colţurile înclinate ale ochilor sau dimensiunile reduse ale acestora.', explică Alina Mariş, „Regina Genelor din România'.

Grosimea extensiilor variază de la 0,07 la 0,3 mm. Adesea producătorul indică genele ca zibel, nurcă sau mătase, referindu-se la grosimea specifică a produsului. Lungimea genelor are o decolare foarte largă: de la 6 la 14 mm. Cele mai populare lungime sunt de 8, 10, 12 mm. De asemenea, genele pot avea o curba diferită, notată cu literele D, J şi C. Durata de purtare a extensiei de gene depinde de condițiile de lucru. Dacă nu sunt supuse la solicitări mecanice, se pot menține în siguranță timp de trei săptămâni, după care se impune o corecție. Timpul mediu de purtare a acestor gene este de trei săptămâni, maxim o lună. Mai multe detalii pe www.alinamaris.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial