Acidul hialuronic – ingredientul de care pielea ta are nevoie

Cu ajutorul noului serum VICHY LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER putem amâna cât mai mult timp semnele îmbătrânirii!

Acidul hialuronic - ingredientul de care pielea ta are nevoie

În ultimii ani, acidul hialuronic a devenit un soi de Sfântul Graal al îngrijirii pielii. Lucru, de altfel, deloc surprinzător dacă ne gândim la toate beneficiile pe care le are asupra pielii. Însă, înainte de a îți prezența efectele sale, e important să știi ce este acest ingredient-minune și de ce nu ar trebui să lipsească din rutina ta.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural în corpul nostru, cu precădere în globul ocular, în lichidul sinovial, la nivelul articulațiilor și în cordonul ombilical. Practic, acesta funcționează ca un burete care reține umiditatea la nivelul tuturor țesuturilor, ajutând astfel pielea să își păstreze hidratarea timp îndelungat.

Expozomul și acidul hiarulonic

Vestea proastă este însă că, după vârsta de 25 de ani, cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă. Pe lângă procesul natural de îmbătrânire, cantitatea și calitatea acestuia sunt afectate și de alte cauze precum expunerea la soare, poluarea, consumul de tutun, un stil de viață nesănătos sau schimbările climatice. Toți acești factori externi și interni care afectează în mod direct pielea alcătuiesc așa numitul expozom. Conceptul de expozom a fost menționat pentru prima oară în cercetările legate de cancer. În 2005, profesorul Christopher Wild, fostul director al Agenției Internaționale de Cercetare a cancerului (IRAC), l-a definit ca fiind măsura cumulativă a influențelor mediului și a răspunsurilor biologice asociate acestora, inclusiv expunerea la factori de mediu, dietă, stil de viață și procese endogene'.

În ceea ce privește tenul, laboratoarele Vichy au demonstrat faptul că expozomul este o combinație de factori (de mediu, de comportament și hormonali) cu multiple influențe asupra pielii. În plus, toți acești factori afectează funcțiile biologice ale pielii și cantitatea de acid hialuronic din organism, ducând astfel la o îmbătrânire accelerată a tenului. Pielea își va pierde elasticitatea și fermitatea, iar ridurile vor deveni din ce în ce mai pronunțate.

Cum poți reface pierderea zilnică de acid hialuronic de la nivelul pielii

Cum nu putem ține sub control toți acești factori, avem nevoie de ajutor din exterior pentru a avea un ten sănătos și lipsit de imperfecțiuni cât mai mult timp. Iar pentru asta, laboratoarele Vichy au dezvoltat serumul LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER, un produs ce ajută la reducerea pierderii de acid hialuronic de la nivelul pielii.

Formula sa inovatoare, bogată în ingrediente recunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra pielii, reușește să trateze ridurile, să hidrateze tenul și să îi ofere o doză sporită de elasticitate și fermitate.

Acidul hialuronic pur, în concentrație de 1,5% din compoziția sa ajută la hidratarea pielii și la diminuarea semnelor îmbătrânirii, în timp ce vitamina Cg, cu puternice proprietăți antioxidante, reface pierderea zilnică de acid hialuronic de la degradarea indusă de expozom. Pe lângă aceste două ingrediente, VICHY LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER este bogat și în peptide -eficiente în tratarea ridurilor-, dar și în apă vulcanică Vichy, bogată în 15 minerale esențiale, care reușește să întărească bariera naturală de protecție a pielii.

Conform studiilor realizate, după șase săptămâni de utilizare, atât dimineața, cât și seara, femeile au constatat o reducere a ridurilor cu până la 47% și o diminuare a liniilor fine de până la 60%.

VICHY LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER este hipoalergenic, nu conține parfum, silicon sau alcool, așa că funcționează perfect pentru orice tip de ten, fiind recomandat inclusiv femeilor care se confruntă cu un ten sensibil.

Adaugă-l în rutina ta de îngrijire, atât cea de dimineață, cât și cea de seară, și vei observa cum calitatea tenului tău se îmbunătăți semnificativ în doar două săptămâni!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial